full screen background image

Moratti: Trenera ne mijenjamo ni sada ni u lipnju

Predsjednik Intera Massimo Moratti nakon svakojakih napisa raznih medija o promjenama u Interu danas je odlučio izdati službeno priopćenje…

“Ideja o promjeni trenera sada ili na kraju sezone, a koju je ovih dana prenjela većina medija potpuno je neutemeljena. Naglašavam da je i ona posljednja glasina koja se tiče Fabija Capella također apsolutno neistinita. Inter neće mijenjati trenera sada niti na kraju sezone.”
4 thoughts on “Moratti: Trenera ne mijenjamo ni sada ni u lipnju

 1. fanatico

  Čim gazda tako izjavi, bit će suprotno. Glupo bi bilo odmah mjenjati ali na ljeto sigurno stiže novo ime. Treba već jednom onoga koga odabere istrpiti bar nekoliko godina bez obzira na rezultate. Pa taj puno spominjani Ferguson je bio prvak tek u sedmoj godini, a sve iza toga je idila.

 2. nerazzurri

  slazem se i ja cim on nesto izjavi desi se upravo suprotno, to mu je politika…medjutim po meni promjena trenera nije rjesenje, nego kupovina mladjih provjerenih igraca, makar dvojice…uz to neke starije pustiti to jest posjesti na klupu…claudio ranijeri po meni treba ostati jer izvlaci maksimum iz sadanjih igraca..

  pod hitno nam treba brz napadac tipa lavezzi i jedan dobar stoper koji je provjeren tipa humels…uz ostanak snaidera i igrace poput cambiassa,guarina,polija,r alvareza vezni red i nije tako los..

  stankovic,cordoba,forlan,chivu, po mnei nisu vise za inter…a il capitano uz sav respekt, postivanje, divljenje vise nije za prve postave..
  ——-j.cesar———

  maicon–humels–ranochia–nagatomo

  —-guarin—–cambiasso—

  lavezzi—snaider—r.alvarez

  ——–pazzini———

Odgovori