full screen background image

Erodiani: Interisti nisu htjeli sudjelovati

U Italiji se nastavlja velika istraga protiv kladioničarske mafije koja je namještala utakmice. Jučer su uhvaćeni vratar Piacenze i igrač Barija koji su namještali utakmice svojih klubova…

Međutim danas je na sudu u Cremoni svjedočio jedan od osumnjičenih Massimo Erodiani koji je pokušao namjestiti utakmicu Inter – Lecce 20. ožujka 2011. Utakmica je trebala završiti sa najmanje tri pogotka: “Tu smo utakmicu odlično pripremili, ali u tunelu je namještaljka propala jer igrači Intera nisu htjeli čuti za takvo što. Planirano je bilo da Lecce povede, a da Inter preokrene. Igrači Leccea koji su odigravali svoju utakmicu bili su Danele Corvia, Ferrario, Vives i Rosati. Oni su mi rekli da je sve propalo, jer crno-plavi nisu prihvatili.” Podsjetimo, utakmica je završila 1:0 za Inter uz pogodak Pazzinija (na slici).

Još lani kada su uhvaćeni Giuseppe Signori i Cristiano Doni pričalo se kako je među namještenim ili pokušanim utakmicama pet njih iz Serie A, a među njima i Inter – Lecce. No već tada se govorkalo kako je ta utakmica “propala” jer igrači Intera nisu željeli sudjelovati u nečem takvom. Danas je priča dobila i konačnu, pravnu potvrdu.

SVAKA ČAST MOMCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4 thoughts on “Erodiani: Interisti nisu htjeli sudjelovati

Odgovori