full screen background image

Uključite se aktivno u rad na stranici

Nakon prve kolumne koja se odnosila na novi izgled naše stranice u ovoj želim reći par stvari oko samog sadržaja. Kao najveću novinu (bar za sada, jer planiramo još dosta toga) su video vijesti u kojima billyRi nakon svake utakmice Intera donosi sažetke najvašnijih događanja u toku igre. Povećali smo broj vijesti koje se izlistavaju na naslovnici i nakon zadnje možete ući u arhivu onih koje više nisu na naslovnici. Zadnji komentari vijesti su sada pod „mišljenja“ a novina je rubrika „vruće“ gdje se nalaze naslovi najkomentiranijih vijesti. Uveli smo i rubriku „tko je online“ , zatim „anketa“, a pod „naše i vaše slike“ su slike sa flicr-a koji koristimo za spremanje slika sa naših putovanja na Interove utakmice. Nova rubrika su i „kolumne“ gdje će četiri stalna kolumnista pisati svoja zapažanja u vezi našega kluba, stranice ili Inter cluba Rijeka.
Namjera nam je da se što više članova uključi u rad stranice, prema svojim željama i sklonostiama. Šaljite nam svoje ideje i primjedbe. Učestvujte u kreiranju vijesti ili šaljite svoje tekstove kad imate inspiraciju napisati svoje viđenje u vezi bilo kakvih događanja oko FC Intera. Svi vaši tekstovi koji budu objavljeni će biti autorizirani a najbolje da ispod teksta sami napišete tko je autor. Možete slati i slike koje hoćete da budu uz vaš tekst, s tim da ne smiju biti manje od 600×400 (to je minimim) a poželjno je što veća i kvalitetnija. Sve svoje radove šaljite na E-mail: rajic@interusrcu.com
Na kraju još samo par sugestija. Učestvujte u što većem broju u našim raspravama, kako na stranici tako i na forumu, jer će nam svima biti zanimljivije druženje u Inter u srcu obitelji. Širite glas o nama među svojim prijateljima i poznanicima. Što nas ima više i više „čavrljamo“ širimo i svoja saznanja o najdražem klubu. Kako sve ovo što radimo nije besplatno uveli smo imalo reklamiranja sa googla. Pogledajte reklame (uvijek se može nešto interesantno vidjeti) i povremeno kliknite na one koje vam se učine zanimljive a samim tim ćete pridonjeti i koju lipu našoj zajedničkoj stvari.
Preveo i uredio : nraguz
4 thoughts on “Uključite se aktivno u rad na stranici

  1. fanatico

    moram ovu važnu informaciju dodati u komentar. Od sinoć se naše vijesti izlistavaju na cro.portalu. Ovaj link ispod svake vijesti gdje je logo cro.portala i “predloži link” služi da predložimo tu vijest cro.portalu da je stavi na svoju stranicu, samo morate tamo biti registrirani da bi prihvatili. Ja sam danas stavio našu zadnju vijest i kolumnu od nraguza, a Buky je stavio sinoć kolumnu od Antonia. Kad korisnici cro.portala otvore stranicu na naslovnici kliknite na SPORT i kad se uđe, na listi vijesti su i naše. Tko klikne na tu vijest ulazi direktno na našu stranicu i čita vijest. Jako dobro! Dobra i reklama da se sazna za nas šire.

Odgovori