full screen background image

Moratti: Prijelazni rok logično i dobro odrađen

Predsjednik Intera Massimo Moratti jutros je ispred svog ureda Sarasa komentirao zimski prijelazni rok i najavio večerašnju utakmicu…

Vaš komentar na netom završeni prijelazni rok?

Činio mi se kao logičan prijelazni rok u kojem smo djelomično pomladili momčad, a doveli i iskusnog igrača. Postojala je i operacija Thiaga Motte koja zbog želje igrača nije mogla drugačije završiti. Stoga mi se čini da smo napravili dobar posao.

Ranieri je htio zadržati igrača…

Imao je pravo, jer Motta je bio važan za našu igru. To ga ipak nije spriječio da želi prodaju i na kraju je to ispao dobar posao za klub.

Vjerujete li da će se utakmica s Palermom večeras ipak odigrati, unatoč snijegu?

Da, na San Siru imamo pokrivače. Jedini problem imat će ljudi: ne vjerujem da će po ovoj hladnoći imati preveliku želju doći na stadion. Šteta.

Što znate o Fredyju Guarinu?

Znam da se još mora zaliječiti (smijeh) (guarire na tal. ozdraviti, zaliječiti). Pričaju mi samo dobre stvari o njemu, a i meni se tako čini po onome što sam vidio.

Što mislite o situaciji Wesley Sneijdera?

Kada si konstantno s jednom grupom ljudi u odnosima postoje usponi i padovi, ali ja vjerujem kako i Sneijder i Ranieri imaju snažne karaktere, snagu i želju za boljitkom. Puno računam na Sneijdera i na činjenicu da može puno dati ovoj momčadi.
4 thoughts on “Moratti: Prijelazni rok logično i dobro odrađen

 1. J.Zanetti4

  i dalje smatram da bi dolazak krilnog ofanzivca upotpunio filozofiju igre koju forsira Ranijeri..

  ali ipak koliko toliko je dobro zavrsio mercato

  svi govore o Guarinu kao najvecem pojacanju, ali mislim da ce upravo Palombo pruziti maximum za Inter..

 2. nerazzurri

  prodali smo jedinog zadnjeg veznog koji je znao uputit dubok precizan i brz pas prema naprihed…po mom misljenju smo jos vise oslabili nakon prelaznog roka a trebalo je da pojacamo te su nam milan,juve miljama daleko a udinese puno uigraniji…

 3. ibrakadabra8

  Mislim da je uradjen dobar posao. Otisao je igrac koji odigra 30% utakmica u sezoni,sa dva igraca koji ce sigurno odigrati vise. Jeste Mota inteligetan,zna da sacuva loptu,dobar i brz pas,ali 30% utakmica ne osvaja trofeje

 4. Augment

  prelazni rok je odradjen i logicno ako sam imao ikakve sumnje sad sam razuvjeren da si jedan obicni bolesnik.. zasto se ne okusas u vodjenju strucnog staba intera kad ionako donosis odluke sa kvinslizima oko sebe?

  prodao si jedina dva igraca za koje su te treneri MOLILI da ostanu.. kome se VI gospodine Moratti inatite?

Odgovori