full screen background image

Još je jednom odzvonilo

Događa se dvaput godišnje. Uvijek u 19 sati, 31. kolovoza i 31. siječnja. Nakon ljetnog zvona svi se nadaju, a nakon ovog zimskog svi pokušavaju popraviti…

Večeras u 19 sati službeno je završen zimski prijelazni rok u Seriji A. To znači da talijanski klubovi ne mogu do 1. srpnja više angažirati igrače koji su vezani ugovorom za bilo koji klub (prodavati se još može, jer u nekim zemljama prijelazni rok završava kasnije večeras ili za nekoliko dana).

Inter je bio relativno aktivan ovog siječnja, pa su Appiano Gentile napustili: vratar Viviano (posudba u Palermo), braniči Jonathan (posudba u Parmu), Natalino (posudba u Crotone) i Caldirola (posudba u Bresciju), te vezni igrači Mariga (posudba u Parmu), Muntari (posudba u Milan), Thiago Motta (10 mil. EUR – PSG) i Coutinho (posudba u Espanyol). Osam imena ostatak sezone neće dakle više nositi crno-plavi dres (Mariga je doduše prvi dio sezone bio posuđen Real Sociedadu).

U klub su stigla tri nova imena: brazilski branič Juan Guilherme Nunes Jesus iz Internacionala (ugovor do 30. lipnja 2016.), kolumbijski veznjak Fredy Guarin iz Porta (posudba sa mogućnošću, ali ne i obvezom otkupa za 11 mil. EUR – ugovor do 30. lipnja 2016.), te talijanski veznjak Angelo Palombo iz Sampdorije (posudba uz mogućnost otkupa za 4 mil. EUR – ugovor do 30. lipnja 2015.)
3 thoughts on “Još je jednom odzvonilo

  1. DD

    Ma kita u bila ako se mene pita, ne kažem da ova pojačanja ne valjaju ništa, ali nama trebaju mladi, brzi, tehnički potkovani NAPADAČKI ORJENTIRANI igrači, a ne još Cambiaso klonova, bez uvrede Esteban.
    Ali mi je drago da Muntari igra u Milanu, želim mu veliku minutažu!!!!
    E da je još bilo i Chivua utopit nekamo…
    😎

Odgovori