full screen background image

LECCE – INTER 1 – 0

20.kolo: LECCE-INTER 1-0
Lecce, 29.01.2012
Stadion:
“Via del Mare”
Gledatelja:
Sudac: Luca Banti (Livorno), linijski suci: Petrella i De Luca, 4-1 sudac: Damato
Opomene: Cuadrado 43′, Muriel 68′, Olivera 78′

1:0 – 40′ Giacomazzi

LECCE (3-5-2): Benassi – Oddo, Miglionico, Tomović – Cuadrado, Giacomazzi (78′ Obodo), Blasi, Olivera, Brivio – Muriel (72′ Seferović), Di Michele
U pričuvi: Petrachi, Diamoutene, Grossmuller, Piatti, Bertolacci
Trener: Serse Cosmi

INTER (4-3-1-2): Julio Cesar – Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo – Zanetti, Cambiasso, Obi (72′ Zarate) – Sneijder (46′ Alvarez) – Pazzini, Milito
U pričuvi: Castellazzi, Cordoba, Ranocchia, Chivu, Poli
Trener: Claudio Ranieri

533-014
533-024
5 thoughts on “LECCE – INTER 1 – 0

  1. nraguz

    Po meni su zamjene bile pogrešne, trebalo je vaditi Pazzinija koji je bio totalno van utakmice, a staviti Alvareza tako da igramo 4-3-2-1. Ne znam bi li to pomoglo, ali imao sam osjećaj da bi. Čitam da Sneijdera svugdje pljuvaju, ali meni nije bio tako loš. Pazzo mi je bio kriminalan.

  2. kico

    Nekada su ovakve utakmice rjesavali majstori poput Eta,Zlaje,Adriana,no sada takvih nema jer sve sto smo danas stvorili bilo je iz prekida.Sada kada nema serije od 8 utakmica nadam se da ce se neko opet pozabaviti stvarnim problemima tj nasim nekvalitetnom kadru.Valjda ce nam Branca dovesti kakvog talenta sa godisnjeg odmora iz Juzne Amerike,,,,,pa ni bod iz Lecea.

  3. MukiIceman

    Meni je toliko zao bilo sto sam dosadasnje utakmice morao komentarisati sa “rupama u odbrani”…STVARNO VISE NE ZNAM STA LUCIO I SAMUEL RADE U EKIPI, STA RADE MAICON I CAMBIASSO, STA RADI ZARATE NA TERENU A POLI NA KLUPI, STA JE SA RANOCHIOM, COUTINHOM, FARAONIEM, ZASTO ALVAREZ UMJESTO SNEIJDERA, STO NE PROBA VISE NAPRAVITI MLADJI SASTAV, PA PROTIV GENOE SAM UZIVAO U TIM MLADIM BORCIMA, A OVO JE I PREVISE DOSADNO….PREVISEEEEEE…GDJE JE PODMLADAK???

Odgovori