full screen background image

Carlos Tevez prekrižen i u Interu

Nakon što su iz francuskog Paris Saint-Germaina objavili kako odustaju od transfera Carlosa Teveza, ista poruka je stigla i iz milanskog Intera. Član uprave Nerazzura Marco Tronchetti otkrio je kako njegov klub više nije zainteresiran za Argentinca te da u zimskom prijelaznom roku neće dovoditi pojačanja.

Talijanski prvoligaš Inter otkrio je kako više nije zainteresiran za transfer argentinskog napadača Carlosa Teveza iz Manchster Cityja. Nerazzuri su se smatrali najozbiljnijim kandidatom za dovođenje problematičnog igrača, no izgleda kako od tog transfera neće biti ništa.

“Nismo više zainteresirani za Teveza”, izjavio je član uprave Intera Marco Tronchetti za ESPN te istaknuo kako klubu iz Milana pojačanja nisu potrebna: “Inter se oporavio u prvenstvu i nemamo potrebe za njim ili bilo kojim novim igračem.”

Od transfera Teveza već je ranije odustao i francuski Paris Saint-Germain, a jedini poznati kandidat za njegov potpis u ovom trenutku je talijanski Milan, no čini se da je i taj transfer daleko od realizacije.

Predsjednik Manchester Cityja Khaldoon Al Mubarak o transferu Argentinca u talijanski klub rekao je sljedeće: “Potpredsjednik Milana, gospodin Galliani, i njegovi savjetnici stekli su u razgovoru s Carlosom i njegovim menadžerima neutemeljeno samopouzdanje”, izjavio je za The National.

“Ako žele da ih se ozbiljno shvati u zimskom prijelaznom roku, bolje im je da si prestanu međusobno čestitati i počnu raditi na tome kako da zadovolje naše zahtjeve”, zaključio je.

Izvor: nogometni-magazin
One thought on “Carlos Tevez prekrižen i u Interu

Odgovori