full screen background image
Search
Tuesday 21 September 2021
  • :
  • :

Večeras zadnja utakmica Thiaga Motte?

Za Radio CRC, Dario Canovi, agent Tiaga Motte je govorio o interesovanju za njegovog klijenta: “Večeras bi mogla biti poslednja utakmica Motte za Inter. On je pokazao dostupnost za transferom u PSG. Još uvek nedostaje dogovor izmedju tvrtki, jer Parižani nisu uputili zvaničnu ponudu na adresu Intera.”

U nastavku je govorio o Parizu kao gradu: “Pariz je jedan od najlepših gradova Evrope, a PSG je klub koji će pokušati biti jedan od najjačih timova na svetu.”

Podsetimo da Motti ugovor ističe na kraju sezone, a da Inter još uvek nije ponudio produženje Brazilsko/Italijanskom veznjaku.

Izvor: tuttomercatoweb.com
4 thoughts on “Večeras zadnja utakmica Thiaga Motte?

  1. kico

    Prgav,bezobrazan ali dobar lijevi vezni igrac koji nam je puno pomogao,ako je istina da su mu ponudili 4 mil.godisnje i Interu 10,onda je to za igraca njegovih godina neodbacivo.No,što se nas tiče sta reci, 25 januar a Branca nikoga niti dovodi niti mu ko zeli doci,luta i putuje po Juznoj Americi i trazi novog Coutinha,da ne volim Inter ovoliko sada bih se od srca nasmijao.Šta ce biti kada nas stane….koli ce tada biti kriv.Moratti je jad.

  2. stefi

    Ma kaj reči, ovo je samo dokaz da smo totalno u najmanju ruku neozbiljan klub. Motta je bio pokretač svih zadnjih pobjeda Ranieri je više puta naglasio da mu je bitan igrač za nastavak sezone, njemu prema ovom ističe ugovor na kraju sezone od onih koji bi trebali voditi brigu o transferima nema ponude. Da nije Inter u pitanju bilo bi smješno. Dovest nećemo nikog, Mottu prodajemo, nema trofeja, nema lige prvaka iduće godine, nema pojačanja i to je to. Ovo je stvarno žalosnoi, za dva dana ne možemo naći ni približnu zamjenu.Oozbiljin klubovi ovo ne rade a mi definitivno nismo ozbiljan klub.

Odgovori