full screen background image

Fakultet dao Mourinhu počasni doktorat!

Portugalski trener završio je fakultet u Lisabonu prije 20 godina, no sve što je postigao u svijetu nogometa ponukalo je fakultet da ga nagradi. Mr. Special One postao je Dr. Special One!, naslovi su u engleskim medijima nakon što je Jose Mourinho postao doktor nogometa. Trener Intera je prije 20 godina diplomirao na Tehničkom fakultetu u Lisabonu, na smjeru fizička edukacija i sport. Od tada se vjerojatno na fakultetu nije pojavljivao, ali netko se dosjetio da bi bilo zgodno nagraditi svog vjerojatno najslavnijeg studenta. Jose je sa zadovoljstvom prihvatio počasni doktorat.
– Nisam siguran da baš zaslužujem ovakvo priznanje… – skromno je govorio Mourinho pred kolegama, neobično skromno u odnosu na ponašanje koje ga karakterizira u svijetu nogometa. Odavno je doktor “nogometnih komunikacija”…
– Iznenađen sam ovime što se događa. Vjerojatno se fakultet ponosi svime što sam postigao u karijeri – dodao je doktor Jose, kojega su prigodno odjenuli u diplomsku haljinu, dodijelili mu doktorsko odlikovanje i uručili mu šminkersku diplomu.
– Nikada u karijeri nisam radio s ciljem da dobijem jedno ovakvo priznanje, ali lijepo ga je dobiti – kaže Mourinho.

Izvor: 24sata
7 thoughts on “Fakultet dao Mourinhu počasni doktorat!

Odgovori