full screen background image

Stanković: Nikada ne bih igrao za Partizan i Milan!

Doskorašnji kapetan “orlova” Dejan Stanković istakao je da nikada ne bi prihvatio ponudu Milana, gradskog rivala njegovog trenutnog kluba Intera, o čemu se priča zadnjih dana, kao i da ne bi mogao obući dres Partizana.

U prošlosti, igrači poput Andree Pirla i Clarensa Seedorfa prelazili su iz Intera u Milan, ali kako srpski vezista naglašava, takva situacija se neće desiti u njegovom slučaju.

“Ja sam napravio svoj izbor i moram se pohvaliti da svaki put budem u pravu. Moram priznati sada i to mora svima biti jasno, ne bih nikada zaigrao za Milan. To je prosto nemoguće, nezamislivo, kao što ne bih mogao da igram za Partizan. Uvjek sam priželjkivao ovakav trenutak da istaknem koliko volim plavo-crni dres. Jeste da je to jedno teško breme sa kojim se treba izboriti, ali ja činim sve da budem jak, jer je čast biti u ovom klubu“, rekao je Stanković, koji je svojevremeno nosio i kapetansku traku u Crvenoj zvezdi.

On nije htio porediti Portugalca Mourinha i sadašnjeg trenera Ranierija, ali je naveo da su oba trenera zaista majstori svoga posla i da nema zamjerke na rad pomenute dvojice.

“Svatko vodi posao na različit način i svatko ima svoje kvalitete i svoje mane. Mourinho i Ranieri su mnogo različiti, ali to ne znači da je jedan bolji od drugog, jednostavno, obojica su dobri stručnjaci. Igrači pokušavaju uvjek gledati na kvalitete samih trenera i to je jedino što nam treba“, izjavio je sada već bivši reprezentativac Srbije.

Momčad sa „Giuseppe Meazze“ naredni meč će odigrati kod kuće sa ekipom Parme i svakako da će Stankovićeva ekipa imati imperativ pobjede.

Izvor: Blic
3 thoughts on “Stanković: Nikada ne bih igrao za Partizan i Milan!

Odgovori