full screen background image

Prljavi poslovi oko ugovora Juana

Brazil u ovim trenutcima potresa velika bomba o buducnosti Juana igraca Internacionala. Rekonstrukciju cijelog dogadaja vam donosi fcinternews.it u suradnji sa nekoliko Brazilskih kolega: Dakle vijest je da je prodano 65% ugovora igraca Juana, no to nebi bilo nista cudno, ali ipak nije sve tako jednostavno. Taj postotak od 65% drzi njegov agent Giuliano Bertolucci, dok ostalih 35% je u rukama DIS-a koji ce i daalje jos uvijek drzati svoj dio. Tih 35% cini komplikacije u pregovorima, ali pravi problem lezi negdje drugdje Bertolucci je kupio onih 65% ugovora kako bi isti mogao prodati Interu.

Juanov otac Agnaldo Jesus je prije par sati objasnio sve za Brazilski radio, evo sto smo uspjeli dobiti od kolege sa radija.

” Ne znam zasto je predsjednik Internacionala Giovanni Luigi odbio ponudu Intera istu onu koju je prodao Bertolucciju i odlucio moga sina predati njemu umjesto pravom agentu. Ono sto nemogu razumjeti je zasto prihvatiti ponudu od kompanije koja ne postoji i kasnije odbiti ponudu Intera. Ovo je prevara.

Objasnjenje je doslo nedavno iz Brazila, ugovor Juana je prodan Bertolucciju kako bi odplatili svoje dugove od transfera koji je pravljen prije tri mjeseca kada je potpisivano obnavljanje ugovora sa veznim igracem Oscarom- kojemu je takoder agent Bertolucci. Internacional Porto Alegre je zaradio velike novce na Oscaru, ali je ostao duzan Bertolucciju. Kako bi se iskupili za Oscarov transfer, Bertolucci se predstavio kao agent kako bi mu Juan dozvolio da postane njegov predstavnik za virtualno jako male novce, odprilike istu cifru koju je trebao dobiti od transfera za Oscara i svi zadovoljni.

Svi sretni i zadovoljni osim Intera,Juana i njegovog oca. Ako Internacional bude negirao ovu verziju, gospodin Jesus ima jos ubjedljivije dokaze: ” Imam vijesti koje dolaze direktno iz ureda gospodina Bertoluccija. Postoje dokazi da su ta dva ugovora povezana jedni s drugim. Ali jedno je sigurno da moj sin nece otici u Academicu iz Portugala.”
3 thoughts on “Prljavi poslovi oko ugovora Juana

Odgovori