full screen background image

Ranieri: Želim se revanširati Deschampsu

Reakcije Interovog tabora nakon izvlačenja Olympique Marseilla u osmini finala Lige prvaka ponudili su Javier Zanetti, Luis Figo, Ernesto Paolillo i Claudio Ranieri…

Zanetti: Kompliciran dvoboj, nemojmo se zeznuti i misliti kako smo dobro prošli. Ne možemo znati u kakvom ćemo stanju stići na okršaj, a uz to svi koji dođu u ovu fazu natjecanja odlične su momčadi. Imaju trenera koji poznaje talijanski nogomet, imaju Lucha Gonzaleza koji je odličan igrač. Mogu nas ugroziti, nadam se da ćemo spremni stići u taj period, jer želimo otići daleko. Prethodni susret? Nije bilo dobro, Drogba nas je uništio.

Figo: Momčad s kojom nije lako igrati, vruć teren i mnoštvo stranih igrača. Imamo vremena da se pripremimo i oporavimo sve igrače. Budemo li na nivou možemo dalje.

Paolillo: Mirni smo, ne zato što smo izvukli Marseille, nego zato jer želimo ići što dalje. Važno je stići u formi. Cilj je doći do kraja, ali misleći utakmicu po utakmicu. Nedavno smo je osvojili, ali glad za novim naslovom je uvijek prisutna, ali moramo biti realni i misliti kako svladati tu planinu korak po korak. Mi želimo sve naslove, svi klubovi našeg nivoa su takvi. Prvenstvo? Više od dvije pobjede računaju se bolja igra i puno više trke.

Ranieri: Bit će to lijep ogled Intera i Marseilla, mene i Deschampsa: već me izbacio 2004. kada sam ja bio u Chelseaju, a on u Monacu i sad mu se želim osvetiti. Bit će važno vidjeti kako ćemo fizički i pshihički ući u ogled, jer na kraju krajeva mi možemo igrati sa svima.
Odgovori