full screen background image

Sjajna gesta trenera Intera

Kapetan Intera Javier Zanetti sinoć je održao tradicionalnu Božićnu gala večeru svoje zaklade PUPI…

Kao i svake godine tom prigodom održava se aukcija raznih predmeta, a od čega cijeli prihod ide u razvoj projekata zaklade.

Među artiklima se našla kapetanova kopija pokala svjetskog prvaka. Najizdašniji bio je sadašnji trener Intera Claudio Ranieri koji je kupio pehar za 3.000,00 EUR. Kada je Ranieri dobio pehar i mikrofon u ruke rekao je: “Poklanjam ovaj pehar Zanettiju, jer je napravio puno kako bi ga osvojio, a ponajviše jer radi sjajne stvari za ovu zakladu i svu tu djecu. Pravedno je da pehar ostane njemu.”

Svi na nogama i ovacije treneru!
6 thoughts on “Sjajna gesta trenera Intera

  1. B-O-J-A-N

    Svaka cast i jednom i drugom! Nego kad smo kod toga,bio je i veliki transparent na mecu sa fiorentinom,al nisam uspio da ga uhvatim. Cini mi se da su spominjali zahvalnost za 10 god koliko vec to postoji,ili tako nesto. Nisam uspio da procitam,mozda neko ima informaciju? 🙂

  2. nraguz

    Radilo se o 10. godišnjici smrti velikog Peppina Prisca (12.12.2001.), a rođendan mu je 10.12.1921. Cijela koreografija je stoga bila njemu u čast, prije utakmice išao je video na semaforu koji su gledali i igrači.

    Koreografija je glasila: I nakon 10 godina osjećamo da si među nama, ponosni i nepokolebljivi interisto! Pozdrav Peppino

Odgovori