full screen background image

Forlan, Maicon i Sneijder uskoro dolaze u pomoć

Poraz od Udinesea jos nije zaboravljen i jos se prepricavaju greske i poteskoce s kojima smo se nosili u utakmici. Igracima je samopouzdanje palo i cekaju povratak svoja cetiri asa kako bi se vratili i bili spremni se boriti za trece mjesto na tablici.

Nazalost to mjesto je maksimum koji mozemo postici, Forlan,Maicon,Lucio i Sneijder to su igraci koji bi mogli pomoci ekipi.

Maicon- Brazilac je van terena od 29.10., veceri kada smo igrali protiv Juventusa u kojoj je zabio i pogodak. Protiv Fiorentine bi mogao ponovno zaigrati, njegovi potezi na desnom beku su nam u ovom trenutku neophodni. Mancini i Mourinho su izgradili svoje uspjehe na igri,fizickoj snazi i tehnici Maicona. Iako ne igra kao onda, ali Maicon svejedno puno fali Interu. On je jedini koji moze davati lopte usamljenom Pazziniju koji je za sada nema posla jer nema tko ubaciti loptu u golmanov prostor.

Forlan- Urugvajac ce se vratiti spremniji za put u Cesenu 18.12., ili bar na posljednji mec prije pauze protiv Leccea.

Forlan se ozlijedio krajem 10-og mjeseca na utakmici Urugvajske reprezentacije, Ranieri i medicinsko osoblje nisu htjeli nista riskirati i uvoditi ga prije reda dok se ne oporavi potpuno. Forlan je izuzetno fleksibilan napadac, moze igrati kao drugi napadac. Ranieri se nada da ce se sto prije vratiti, ali naravno ceka dok se sve potpuno ne zacijeli.

Sneijder – Moratti je na ljeto rekao da je ostanak Sneijdera bio izuzetno vazan. Mozda je i to istina, ali moramo priznati da puno utakmica koje je Wes odigrao nisu bile na njegovoj razini i na razini koju ocekujemo od njega. Prije je bio svijetlo jedino svijetlo kreiranja napadackih akcija. Njegovo samopouzdanje je vodilo ovu momcad, no sada se cini da je izgubio samopouzdanje, najvazniji dio njegove igre. Kao i Forlana i Nizozemac ce ici u igru tek kada bude 100% spreman.

Izvor: www.fcinternews.it
Odgovori