full screen background image

Paolillo: Kupovat ćemo igrače u obrani i vezi, ali naravno mlade

Prema rijecima Ernesta Paolilla Inter ce ozbiljno krenuti u kupovinu na zimskom prijelaznom roku. Paolillo je objasnio situaciju koja se dogadja u Interu, i koji su planovi u ovoj urgentnoj situaciji:

” Treba nam branic, ali mora biti mlad da bude jos puno godina u Interu. Ne mislimo potrositi puno zbog vec svima znanog financijskog fair-playa. Zelimo naci mladog talenta i pomladiti nasu obranu, obrana koja je bila kod Moua dala je svoj maksimum. No ne smijemo zaboraviti da je Samuel prosle godine se vratio nakon skoro godinu dana pauze, da su Lucio i Maicon takoder bili ozlijedeni. Imamo problema u toj liniji bez daljnjeg,ali zato smo poceli vec podmladivati taj dio sa dovodenjem mladog Rannocchie.”

Naravno nije samo problem u obrani tako da je pricao i o drugim linijama:

” Trebamo branice koliko i veznjake. Mogu vas uvjeriti da cemo nastaviti traziti i kupovati mlade igrace koji ce biti ukljuceni u tim, ali ti igraci nece biti bas toliko poznati. ”

Obnavljanje ugovora?

” Nije nam jos u planu raditi na obnavljanju ugovora, sezona je jos u tijeku i nije pravo vrijeme za to. Na kraju sezone razgovarati cemo o ugovorima koji su istekli i transferima sa nasim trenerom. Vidjet cemo tko ce zeliti produziti ugovore i koje ugovore igraca si mozemo priustiti zbog financijskog fair-playa.

Izvor: www.fcinternews.it
2 thoughts on “Paolillo: Kupovat ćemo igrače u obrani i vezi, ali naravno mlade

  1. kico

    Reecenicom mlade ali ne toliko poznate doticni gospodin nam zeli kazati kako cemo i u narednom periodu gledati kojekakve cirkusante iz Argentine i Brazila,talente koji trebaju 2 godine adaptacije pa posudba u Cesenu itd….dok Hazard,Afellay,Giovinco,ma samo pusta zelja.

Odgovori