full screen background image

Moratti dovodi Kerimova za partnera?

Ono sto se cinilo nemoguce prije par godina, sada se cini da nije bas tako. Moratti bi mogao prihvatiti stranog partnera i ulagaca u klub. Donosimo vam tekst iz Panorame koji objasnjave sve vezan za moguce partnerstvo.

“Buducnost Intera bi mogla biti okrenuta prema istoku, u klub bi trebao uci Ruski tajkun kao partner u Saras kompaniji, koja se bavi naravno uljem i koja je dio porodice Moratti. Nema potvrde ove price, ali mogucnost ove price nije niti negirana, i postoji mogucnost da ce kompanija u posjedu porodice Moratti dovesti partnera u poslu, dok drugi dio govori da bi se to prenjelo i u Inter.

Tko bi mogao biti novi clan? Glasine nas vode do Rusije gdje Gazprom ima svoju tvrtku koja je trenutno medju vodecim tvrtkama u svijetu. Suleiman Kerimov je bilijuner, njegova imovina iznosi oko 17 bilijuna eura. Moratti poznaje Kerimova i u dobrim su odnosima od ljeta kada mu je predsjednik Intera iznenadjujuce prodao Eto’oa. Ako bi novi partner stigao vec ove godine u Saras kao sto neka predvidanja govore, prva injekcija kapitala bi se trebala dogoditi vec u sijecanjskom prijelaznom roku gdje bi obezbjedio dolazak Lucasa,Juana i Kucke. Naravno ne smijemo zaboraviti ni Teveza od kojega jos uvijek nismo odustali. No scenarij u buducnosti bi mogao biti jos zanimljiviji za navijace Intera. Nakon izjave Barcelonine uprave jasno je i vrlo vjerojatno da Pep Guardiola ostaje u Barceloni. Inter bi se mogao okrenuti prema najvecem treneru u poslijednih par godina. Mourinho bi imao odrijesene ruke, jer novaca nebi nedostajalo tako da njegov povratak u Milano bi bio puno laksi.

Ukratko potvrde nema, svi znamo koliko voli i cijeni Moratti ovaj klub. No nastavimo li ovako kakva nas sudbina ocekuje?

Izvor: www.fcinternews.it
One thought on “Moratti dovodi Kerimova za partnera?

  1. nraguz

    Moratti je uvijek bio protiv stranaca u vlasnistvu Intera i sumnjam u ovu pricu. Mozda za suradnju i ulaganje u Saras da, ali sama cinjenica da novinari spekuliraju izmedju Kerimova i Gazproma znaci da je prica na tankim nogama, bar sto se Intera tice. Stovise, Rus je vlasnik Anzhija, a znamo da FIFA i UEFA ne dopustaju udio u vlasnistvu dva kluba, odnosno moze, ali onda ne mogu oba kluba igrati isto europsko natjecanje (Anzhijev cilj svima je poznat).

Odgovori