full screen background image

Thiago Motta – Inter na potezu

Agent nogometaša nerazzurra upozorio čelnike Intera da bi mogli izgubiti svog igrača ukoliko se ne razjasni situacija vezana za ulogu i budućnost Thiaga Motte u dresu talijanskog kluba.

Dario Canovi, agent koji zastupa 29-godišnjeg Mottu, priznaje da u ovom trenutku ne zna sa sigurnošću što budućnost nosi njegovom klijentu.

Mottin sadašnji ugovor sa Interom traje do kraja sezone 2012/2013, ali Canovi ističe da će Inter Motti morati zagarantirati mjesto u startnoj postavi ukoliko ne želi ostati bez svog nogometaša sredine terena koji u zadnje vrijeme igra zaista sjajno.

„U ovom trenutku ne znam što će se desiti na kraju sezone, ali Mottin ugovor se bliži kraju i mi moramo znati kakve su namjere Intera.“

Iako je na početku sezone Motta bio ozlijeđen, u zadnje vrijeme se ustalio u momčadi nerazzurra što je, slučajno ili ne, rezultiralo u poboljšanju igara čitave momčadi.

Agent nogometaša rođenog u Brazilu pridružio se brojnim pozivima javnosti da Motta bude u reprezentaciji Italije na Europskom prvenstvu koje se igra naredne godine.

„Smatram da će Prandeli teško naći kvalitetnijeg igrača sredine terena od Thiaga Motte. On je zaista nogometaš svjetske klase i, prije svega, veoma dobar čovjek.“ ističe Canovi.

Inter je trenutno na 14. poziciji u Seriji A, nerazzurri se nadaju da će nastaviti sa podizanjem forme i u narednom kolu osvojiti cjelokupan plijen protiv neugodne ekipe Udinesea.

Izvor: Sportske.net
4 thoughts on “Thiago Motta – Inter na potezu

Odgovori