full screen background image

Milito: Buducnost je nezahvalno planirati

Napadac Intera Diego Milito danas je nakon treninga dao kratki intervju Mediasetu…

Sigurno da bih zelio vise igrati, to ti daje vise sigurnosti i samopouzdanja. No u Interu je konkurencija normalna stvar: razumijem to i prihvacam. Zbog toga se maksimalno trudim na treningu, kako bih dobio povjerenje trenera.

Ja i Pazzini? Giampaolo i ja mozemo igrati zajedno, zavisi jedino od sistema igre. Zato je to pitanje iskljucivo za trenera. Nas dvoje i na treninzima igramo zajedno.

Buducnost? Ne znam hocu li se vratiti u Genovu. Genoa mi je ostala u srcu, jer je to prvi klub u Europi za kojeg sam igrao, a Genova prvi grad daleko od kuce i zato je drzim kao drugi dom. U nogometu medjutim nikada ne znas, pa je beskorisno nesto planirati. Jedini plan sada je da sam igrac Intera i mislim samo na Inter: uvijek sam govorio kako mi je ovdje odlicno i davati cu sve od sebe do posljednjeg trenutka nosenja crno-plavog dresa.

Trenutno stanje? Nadam se da Siena moze biti pocetak pravog obrata. Siguran sam da se ova momcad jos moze boriti, ali moramo ici utakmicu po utakmicu. Prvo Udinese, pa Fiorentina i tako dalje…
Odgovori