full screen background image

Zanetti: Još uvijek se nismo predali

Dan pun izjava, Zanetti je danas predstavio svoju Pupi zakladu kojom je odlucio pomagati djeci.

“Svake godine u doba Bozica pokusavamo uciniti nesto dobro za djecu, sa programom koji je postao svake godine sve jaci. Projekt se dobro razvija, radimo puno dobrih stvari za djecu, uvijek je tu neko pored nas ko se pridruzi i pomogne, Inter je takoder bio tu.”

Inter ima veliku poveznicu i sa Argentinom::

“U svim godinama koje sam proveo u Interu, uz mene je jos puno Argentinaca proslo kroz njega, i puno njih je zavoljelo ovaj klub. Drago mi je zbog toga jer je uvijek lijepo imati nekog uz vas iz vase zemlje.”

Takoder se danas na vasem treningu pojavio Julio Cruz:

” Bio sam sretan sto sam ga vidio, uvijek je lijepo kada znate nekoga kao sto je on.”

Nedostaje li netko poput Cruza u Interu danas?

“On je vazan napadac, ali moramo respektirati Pazzinija,Milita, Forlana i ostale mlade igrace kojima ide dobro.”

Gdje ce Tevez?

“Da budem iskren ne znam, nemogu znati koje su njegove namjere i razmisljanja. Mi se moramo koncentrirati na nasu igru i na igrace koje trenutno imamo.”

Mislite li da mozete dostici ekipe koje su u vrhu i boriti se za Scudetto?

“Kada bi i ostali bili kao i mi onda bi to puno lakse bilo napraviti i odgovoriti. Ne znamo gdje cemo zavrsiti, ali biti ce tesko zato sto smo krenuli lose tako da nije lako ispraviti ovu situaciju. Sada moramo zbiti redove i pokusati ostvariti sto bolji rezultat.”

Ostalo je 5 utakmica do kraja godine, treba sve pobjediti:

“Nadam se da cemo ih pobjediti sve kako bi se i dalje nadali tituli. Vec u subotu cemo se sastati sa sjajnom momcadi kao sto je Udinese, koji ima jako inteligentnog trenera. Moramo uvijek biti pametniji od protivnika i nikad se ne predavati do kraja, odnosno moramo dati svoj maksimum.”

Inter je ove godine posustao?

“Momcad se nikad nije predavala, normalno je da se ovakve situacije desavaju kad ide lose, no ne zaboravimo da je ova ekipa pobjedivala sedam godina zaredom. Vidit cemo kako ce sve zavrsiti na kraju, ali uvijek treba postovati klub i ekipu.”

Liga prvaka?

“Kvalificirali smo se utakmicu prje kraja, nadamo se najboljemu na zdrijebanju. U Europi je uvijek tesko igrati, ali je i motivacija na velikoj razini. Vidjeti cemo kakva ce situacija biti u veljaci kada cemo govoriti na terenu.”

Tko je po vama favorit za osvajanje titule u prvenstvu?

“Ove godine je prvenstvo jako i izjednaceno. Juve gura jako dobro, ali je Milan takoder u blizini, dok je Napoli dokazao da ima dobar tim no ne smijemo zaboraviti na Lazio i Udinese koji ce biti tu do samoga kraja.”

Izvor: www.fcinternews.it
Odgovori