full screen background image

Forlan: Inter je odlična momčad sa krasnim ljudima

Diego Forlan trenira s momčadi i ne moze docekati trenutak kada ce se vratiti na teren. Razgovarali smo s njim o njegovim prvim mjesecima u Interu.

“Inter je klub sa tipicnom organzacijom koju imaju veliki klubovi, sportski centar me jako podsjeca na onaj u Manchesteru. Ljudi su toliko pristupacni i puni ljudskih kvaliteta, atmosfera u klubu je odlicna i mi svi to vrlo dobro znamo.”

Na pitanje o svjoj ozlijedi Diego je rekao:

“Ucinio sam sve sto je bilo potrebno da se oporavim, nisam bio ni na odmoru. Nakon dva teska mjeseca iza mene, mislim da nece biti problema igrati zadnjih par utakmica, no prvo se moram konzultirati sa doktorom.”

Dali razmisljate o Atleticu i jeste li ne zadovoljni sto niste otisli u Real?

“Razocaran sam sto nisam potpisao sa Realom, ali tako se to sve zavrsilo. Bojite li se prodati igraca zbog posljedica, ne mozete ocekivati da ce stvari biti kao sto su bile i prije. To je nepravedno i muci me jako.”

Sanchez Flores?

“Proslost je proslost i treba tamo ostati. U Madridskom derbiju sam prvih par minuta odigrao odlicno, iako mi je bilo jako tesko.”

Rivalitet izmedju Barce i Reala Forlan je objasnio ovako:

“Rivalitet je izuzetno velik, takve utakmice kao sto je ta nema u Spanjolskoj, po svemu sudeci Seria A je vise balansirana po tom pitanju.”

Izvor: www.fcinternews.it
Odgovori