full screen background image
Search
Wednesday 19 January 2022
  • :
  • :

Lazar Marković na listi želja Intera

Nas nogomet je trenutno u velikoj krizi, na putu je i Finacijski fair-play, kako je Moratti vec spomenuo uskoro svi Europski klubovi moraju poslovati po njemu. Interovi skauti moraju uloziti puno truda, i poceti traziti mlade talente u Italiji i izvan nje. Oci strucnjaka su uperene na mladog talenta Lazara Markovica koji jos nema 18 godina a igra za beogradski Partizan.

Ovaj decko igra za reprezentaciju do 21 godine, vec je nastupio u Ligi prvaka te je na meti jos dva talijanska kluba Fiorentine i Juventusa.

Sto se tice transfera prema van stigle su vec ponude Parme i Bologne za Castaignosa. Inter mora odluciti zeli li zadrzati Luca ili ga dati nekome klubu u kojemu ce imati vise prostora za razvijanje. Predsjednik Parme Tommaso Ghirardi zeli razgovarati o jos dvojici mladih igraca: Joel Obiju i Jonathanu. Nigerijac se smatra mladim talentom i buducnosti Intera, Ranieri vjeruje u njegove kvalitete, polet i eksplozivnost. Inter bi morao dogovriti i odluciti u ovih par mjeseci, ali bi Obi bio isporucen tek u lipnju. Brazilac Jonathan je koristen od strane Ranieria samo u izvanrednim okolnostima, odnosno kad nije bilo Maicona i Nagatoma, bio je treca zamjena, tako da ce u ovom slucaju posudba biti vjerojatna.

Sto se tice ulaznih transfera prvo ime na listi je Brazilac Juan Jesus koji bi vec u sijecnju trebao stici u Inter. Za Eduarda Vargasa prica se o ponudi koja je poslana u njegov klub ali nista jos nije potvrdjeno. Puno ljudi misli na Juana Vargasa iz Fiorentine ali to nije on vec njegov prezimenjak koji igra u Juznoj Americi.

Izvor: www.fcinternews.it
One thought on “Lazar Marković na listi želja Intera

Odgovori