full screen background image

Muntari sad mora odlučiti o svojoj sudbini

Zadnje dvije godine Muntaria mogu se opisati kao: “nikad nece otici iz Intera”. Muntari je dosao kada i Mourinho koji ga je i doveo. Prvi Mouov izbor je bio Frank Lampard no to nije uspio. Uvijek se mislilo da ce se uspjeti izboriti za svoje mjesto u ekipi, no to nije bio slucaj, igrao je nekoliko puta i to na kratko vrijeme.

Zadnje dvije godine otkako je otisao Mou nisu bile puno bolje za njega. Benitez ga uopce nije ni vidio, dok je Leonardo imao drugih planova i tako je Muntari otisao na posudbu u Sunderland gdje je i zavrsio proslu sezonu a takoder se nije proslavio. Situacija oko njega nije bolja niti ove godine, od pocetka samo tri nastupa, nije uopce na popisu igraca za Ligu prvaka. Rezultat svega toga je da mu ugovor istice sljedece godine u 6 mjesecu a hoce li se produziti jako je upitno.

U Italiji ga traze Napoli i Fiorentina, sto se tice ostalih zemalja Galatasaray. U Engleskoj je nekoliko ekipa spremno na njegove usluge. Sta ce odluciti Muntari? Ponovno se vracamo na pocetak, njegov odlazak je jako tesko cak i nemoguce realizirati. Slijedeca dva tjedna ce biti odlucujuci za njega jer ce se odrzati sastanak na kojemu ce odluciti. Muntari ovdje nema potencijala u nasoj ekipi i moze se nadati samo da sjedi na tribinama i prati Europski nogomet. Prema izvorima bliskim igracu to je za njega sramota i da si to nece dozvoliti pogotovo ako je istina da se toliko ekipa zanima za njega.

Izvor: www.fcinternews.it
One thought on “Muntari sad mora odlučiti o svojoj sudbini

Odgovori