full screen background image

Mercato: Puno imena se spominje u veznom redu

“Jos je mjesec i pol do prijelaznoga roka, vidit cemo” to su rijeci Massima Morattija koji ce se uskoro morati susresti sa odlukom koga dovesti u sijecnju. U Novu godinu po pricama ulazimo sa Juanom koji dolazi iz Internacionala, i Juraj Kucka iz Genove. No kupovina najvjerojatnije nece stati na dvojici igraca, Ranieri je izgleda zahtjevao nova imena u momcadi. Treba mu netko tko ce unjeti nesto novo i probuditi momcad, treba nam neki drukciji Cambiasso i Stankovic razlog tome je sigurno sto vecina igraca imaju puno godina. Imena koja cirkuliraju su: Lucas, Casemiro, Elkesson, Romulo, Oscar, Ralf i Paulinho.

Tko zna mozda ce netko od ovih Juzno Amerikanaca i doci u Inter. Transfer period je spreman i na malo veca iznenadenja u veznom redu, a najvece ime bi bio Carlos Tevez. Milanu je dana prednost u slucaju Tevez, njihovi ljudi su vec kontaktirali Teveza. U meduvremenu Galliani je stupio u kontakt sa Maxijem Lopezom iz Catani, u slucaju da transfer sa Tevezom propadne. Novosti koje nam dolaze govore da Inter zeli blokirati transfer Teveza u Milan, i da bi nasa ponuda puno promjenila stvari. Tevez ne moze igrati Ligu prvaka, on bi mogao biti bogom dan za Inter to je tip igraca koji sam moze pobjedivati utakmice, isto kao sto je bio Eto’o napadac koji jos uvijek nije zamjenjen. Ne treba zaboraviti reci da bi ga svlacionica objerucke prihvatila, pogotovo njegovi Argentinci. Neki mediji govore samo o Milanu, ali ako smo nesto saznali o prijelaznom roku onda je to da se stvari mogu promjeniti u roku jednoga sata.

Treba nam neki igrac koji zasluzuje biti ovdje i koji je u ranku sa imenom ovoga kluba, netko ko ce promjeniti stvari na glavacke.

Izvor: www.fcinternews.it
2 thoughts on “Mercato: Puno imena se spominje u veznom redu

  1. J.Zanetti4

    sto se transfera tice.. realnost su samo Kucka i Juan.. ostalo ce biti povuci-potegni..

    ocigledno da je Morattiju i 6-7 miliona za Montoliva puno.. covek najvise izdvaja do 4,5 miliona po transferu (ali i da plata novom igracu nije vise od 2-3 miliona)

Odgovori