full screen background image

Moratti uskoro bira novo vodstvo kluba

Massimo Moratti ce uskoro biti suocen sa cinjenicom da mora izabrati ljude oko sebe koji ce biti uz njega u vodstvu tijekom iducih godina. Sigurno je da ce sportski direktor ostati Piero Ausilio u njega kao u jos neke Moratti ima puno povjerenje.

Pierluighi Casiraghi bi trebao ostati na mjestu sefa skaut sluzbe, iduci je Marco Branca koji ce sigurno ostati u klubu jer Moratti ima puno povjerenje u njega i nema sanase da ce raskinuti ugovor s njim. Nedodirljiv na mjesto vanjskih poslova je Luis Figo koji odlicno predstavlja Inter u svijetu. Ernesto Paolillo ostaje cvrsto na poziciji glavnog direktora i Massimo ce ga drzati i dalje na svojoj strani.

Sto je novo u vodstvu kluba?

Ime Marca Materazzija cirkulira uredima Corso Vittorio Emanuele, ali ta odluka ce biti donesena tek kasnije. Dali ce Marco stvarno naci posao koji ce ga drzati blizu momcadi, iduci put cemo probati stupiti u kontakt s njim za sada nismo htjeli smetati.

Ivan Ramiro Cordoba bi se mogao naci ovdje od iduce sezone, iduce godine mu u 6 mjesecu istice ugovor. Novo produzenje nije u planu, osim ako Cordoba ne odluci zavrsiti svoju karijeru i prihvatiti posao ambasadora.

Gabriele Oriali je veliki san Intera i covjek koje ga bi voljeli ponovno vidjeti u klubu, za sada njegovo povratak nije moguc. Na kraju sezone kada se ponovno bude razgovaralo o tome nadamo se da ce se predsjednik i njega sjetiti. Sve ovo o cemu smo pricali su samo glasine, no uskoro ce se saznati misljenje Morattija.

Izvor: www.fcinternews.it
Odgovori