full screen background image

Zvona za uzbunu, ponovno Adriano!

Adriano je proslog petka ponovno proveo noc u nocnom klubu, te je na posljednjem treningu pred Fiorentinu u subotu bio u ocajnom stanju. Stoga se Jose Mourinho odlucio priliku dati Mariju Balotelliju, i tako Adriana kaznio sjedanjem na klupi. Prvotna namjera trenera je bila Adriana pridruziti Ibrahimovicu u vrhu napada za tu utakmicu. Jucer je u Milano stigao Adrianov agent Gilmar Rinaldi koji se sastao s Marcom Brancom, ali nije se jos razgovaralo o produljenju ugovora. Tema je bila upravo Adrianovo ponasanje. Branca je zamolio Rinaldija da bude uz Adriana u Brazilu kako bi se Imperatore ovaj put s reprezentativnih obveza Interu vratio na vrijeme.

Bivsi igrac Intera Diego Simeone stigao je u Appiano Gentile kako bi upio poneki trik trenerskih strategija Jose Mourinha. Simeone ce nekoliko dana provesti u trening kampu Intera kako bi ucio metode Portugalca.

Mourinho pak ima velikih problema s obranom svoje momcadi. Nakon sto je Samuel dobio presudni zuti karton protiv Fiorentine, na treningu se ponovno ozljedio Cristian Chivu. Rumunja nece biti tri tjedna. S obzirom da su zbog ozljeda out jos Cordoba, Burdisso i Materazzi jedini preostali branic za utakmicu s Regginom je Nelson Rivas. Kolumbijac pak ne uziva veliko povjerenje Mourinha, jer se nije iskazao u nekoliko prilika koje mu je dao trener. Kako danas stvari stoje dvije su mogucnosti za dvije stoperske pozicije: Rivas sa Materazzijem, za kojega je moguc oporavak do nedjelje ili Rivas s Cambiassom.
7 thoughts on “Zvona za uzbunu, ponovno Adriano!

  1. stefi

    Mislim da je vrijeme da se takvih rješavamo. Kad je posuđen fiorentini mislio sa da je to velika pogreška, kad je prodan parmi mislio sam da je to katastrofa, kad je ponovno kupljen prvo mi je palo na pamet to je pravi potez, nakon svega netrebamo takve pijance u klubu. Treba ga se rješiti svi krediti (kolko ih je bili…) valjda konačno su potrošeni. Ne vrijedi taj novaca koje dobiva, stalno se kune u vjernost klubu, kao ima problema, popravit će se, ponovno bu onaj stari (s tri možda četri utakmice) i opet po starom. Čekamo ga zadnje tri sezone i kaj opet je nalokan, nemre trenirat, nemre igrat, nek ide u Milan tam takve obožavaju. Ko ga jebe, razočarao me bezbroj puta, kad igra igramo s 10 igrača. Naka ga prodaju za čim više para dosta mi ga je.

  2. stefi

    za njega sam mislio taj je pravi, nema boljeg, ali posljednje 3 sezone kakva korist od njega, treba ga prodat,(ovi papci iz Milana bi ga kupili) jedam puta u polusezoni od njega možemo nešto očekivat, nakon toga ponovno post, ekcesi, nema treninga, obečanja (ludom radovanje) nije taj igrač za Inter, potrošio je (mada mi je krivo) sve kredite, ali od njega ja više ne očekijem ne velike stvari,nego samo natpise poput ovog “zvona za uzbunu”, posljednje tri sezone ga se čeka, sve kredite, povjerenje,nade je iskoristi i vrijeme je da ga se šupira. Inter je prevelik klub za problematične tipove, prije bitne utakimice se naloče, a u njega smo svi polagali sve nade i povjerenje.

  3. AdoInter1908

    Mislim da je ovo jos jedna prica ne treba sve vjerovati natpisima ne igra Adriano odavno krenuvsi od revansa Man Utd ,Ja ne verujem sta stampa pise kad procitam na Inter,it onda je istina ovako niss,Sad svako ima pravo na pisanje al mene cudi samo kako je to uvek ili Inter ili Adriano Ibrahimovic ili neko treci

Odgovori