full screen background image

Zarate: Mogao sam i bolje

Zarate je dao intervju za Sky Sport, mi vam donosimo sta je rekao ovaj Argentinac:

” Htio sam dati vise u ovim prvim mjesecima nisam uspio i zbog toga mi je zao. Sto se tice Lige prvaka smo se kvalificirali za iduci krug, no u ligi nas jos ceka teska borba i moramo pokusati osvojiti sto vise bodova. Ja zelim pruziti sto bolje igre u buducnosti i mozda postici i koji pogodak. Mislim ili se nadam da ljudi u meni vide osobu koja se trudi dati sve najbolje, i iz dana u dan se trudi biti bolji. Nekad se mozda dogodi da to ne uspijem napraviti, sve sto radim i pokusavam bilo to asistencija ili dribling to sve proizlazi iz mojih instikata. Nemojte misliti da meni nedostaje kvaliteta, samo u nekim trenutcima, se odlucim uputiti ili neki pas ili dribling, i na kraju ne uspijem naci covjeka pred golom.”

Zarate je upitan sta misli o svom bivsem klubu Laziu?

” Sa Laziom kao sto znate nisam imao nikakvih problema, pratim ih i vidim da im ide jako dobro.”

Iduce pitanje je bilo o velikim igracima koji igraju za Inter I misle da su veliki prvaci a igraju dosta mlako?

” Ne mislim da se ovdje nitko ne osjeca i ne predstavlja tako, svi smo ovdje na raspolaganju u Interu i razmisljamo samo o tome kako ce biti bolje momcadi.”

Prvenstvo?

” Zasada mozemo povuci “rucnu” sto se tice Lige prvaka, i moramo se skoncentrirati na prvenstvo, i tako ce i biti idemo utakmicu po utakmicu. Protiv Siene vec moramo ici na pobjedu, iza toga dolazi jos jedna pa jos jedna.

Mislim da sada vec pruzamo dobre igre, sada nam samo treba 5-6 pobjeda zaredom da krenemo prema gore i da si dignemo samopouzdanje, znam da to mozemo.”

Zarate je kasnije pricao o Ranieriju:

” Mislim da svi treneri koje sam imao su bili vazni, svi vas nauce necem novom. No ja sam zahvalan Ranieriu na poseban nacin . zbog toga sto mi je dao priliku da igram. Zelim poraviti svoju igru, kako bi dokazao da sam dobar igrac.”

Zarate je komentirao i rijeci Zemana koji ga je hvalio i rekao da je idealan igrac:

” Procitao sam sta je rekao i zahvalan sam mu na tome, kao sto sam vec rekao prije trudim se i radim kako bi postao i dokazao da sam dobar igrac, da sam netko tko je za Inter i takoder za reprezentaciju. Zelim biti igrac koji moze igrati na puno pozicija.”

Upitan je o asistencijama i o nedostatku gola?

” Zelim napraviti jos puno asistencija i zabiti puno golova.”

Izvor: www.fcinternews.it
2 thoughts on “Zarate: Mogao sam i bolje

Odgovori