full screen background image

Pregovari s Cesenom oko otkupa Livajina ugovora

Iako je milanski Inter 18-godišnjega hrvatskog nogometaša Marka Livaju doveo u ljeto 2010. godine iz splitskog Hajduka, morao ga je posuditi na kraju i izgubivši pravo na njega…

Ugovorom iz prošlog srpnja mladi je napadač postao član talijanskog prvoligaša Cesene, za koji je ove jeseni upisao prva tri seniorska nastupa, i to u Seriji A.

Iako ga je, zbog kompleksnih okolnosti dovođenja koje su rezultirale nemogućnošću registracije, milanski klub izgubio, želi ga vratiti u svoje jato čim prije, već u siječnju iduće godine, a najkasnije idućeg ljeta.

Objavio je to rimski sportski dnevnik Corriere dello Sport najavivši da će se upravljačke strukture dvaju klubova susresti za nekoliko tjedana kako bi razgovarali na temu Livaje, kao i 21-godišnjeg braniča Luce Caldirole.

Nakon što je prije 16 mjeseci Livaja iz Hajduka prešao u redove Intera, tadašnji ga je europski prvak zbog nemogućnosti registracije posudio u švicarski Lugano. Kako papiri očito nisu bili čisti niti ljetos, Milanezi su ga ustupili Ceseni. Nije poznato pod kakvim uvjetima.

Juniorski je hrvatski reprezentativac inače ulazio u igru s klupe za rezervne igrače Cesene u dvobojima sedmoga (Fiorentina), osmog (Siena) i 11. (Lecce) kola Serije A. Ukupno je skupio 54 minute na travnjaku.

Krajem kolovoza Livaja je proslavio tek 18. rođendan.

Izvor: nogometni-magazin
2 thoughts on “Pregovari s Cesenom oko otkupa Livajina ugovora

Odgovori