full screen background image

Ranieri brani Jonathana, navijači moraju biti strpljivi

Jonathan je nakon utakmice sa Cagliariem dao intervju za Brazilske novinare.

“U Ligi prvaka jako dobro stojimo, dok se u ligi pokusavamo vratiti iz teske situacije. Utakmica protiv Cagliaria nam je dala malo mira, ali ja se nadam i uvjeren sam da mozemo doci do velikog povratka i osvojiti dovoljno bodova da se dovucemo barem do polovice tablice.”

Jonathan je odigrao dobro protiv Cagliarija, ali od odredenog broja navijaca nije bio podrzan cak su mu i zvizdali. Bivsi igrac Santosa koji je na ljeto dosao u Inter za 5.5 milijuna eura, doveden je kako bi bio alternativa i buduca zamjena Maiconu.

Vase misljenje o Maiconu?

“Imam tu privilegiju da od nekoga kao sto je on mogu nauciti puno toga svaki dan.”

Jonathan se zahvaljuje Branci koji je molio navijace da pricekaju i da budu strpljivi s njim, i docekali su ga u utakmici protiv Cagliaria gdje je iskoristio izostanak Nagatoma i Maicona. Ranieri ga je stavio na desni bek, ovaj mladic je pokazao njuh za dobro postavljanje i prilagodbu svakoj situaciji. Puno ljudi od njega ocekuje da bude kopija Maicon, ali ne razmisljaju da to on ne moze biti, iako postoji slicnost. Cak i Maicon nije odmah igrao dobro kad je dosao u Inter, tek je postao s vremneom pravi, tako da bi bilo sasvim uredu da budemo strpljivi sa njim.

Jonathana smo prvi put mogli videjti u njegovom debiju protiv Bologne, kada je usao u drugom dijelu zato sto je trenr trebao nekoga za prenositi upute, i onda slijedi stanka sve do utakmice sa Cagliarijem. Trener je svijestan oko njegovih mogucnosti i polako ga uvodi u igru i dozira njegovu igru kako bi bio sto bolji.

Zaista je tesko kada vam netko u prvom poluvremenu zvizdi to je izuzetan psiholoski pritisak. Takvo ponasanje navijaca moze ozbiljno utjecati na igru nekog igraca. Jonathan moze biti odlicna alternativa za Maicona, dok se ne vrati.

Izvor: www.fcinternews.it
One thought on “Ranieri brani Jonathana, navijači moraju biti strpljivi

Odgovori