full screen background image

Hoće li Milito danas konačno zablistati?

Primarni cilj u ovoj utakmici je osigurati drugu fazu natjecanja, koja bi bila 200 nastup u drugom krugu u povijesti Intera.

No cak i s remijem bi mogli to rijesiti ako, Lille pobjedi Cska. Ranieri se mora osloniti na svog napadaca Milita, Diego je spreman nauditi obrani Turaka. Milito zeli i ima sansu ispraviti puno gresaka i promasaja koje je cinio u prvoj utakmici u Milanu. Milito zeli odigrati dobro, a ne kao protiv Lilla kada je takoder imao dva velika promasaja.

Treba zabiti gol i zbog svoje osobne statistike i prekinuti post koji traje vec gotovo 8 mjeseci. Zadnji puta je to bilo protiv Schalkea 02.04. ove godine, Milito je tada zabio za 2-1. Milito je u tri sezone u Ligi prvaka dosao do brojke od 8 golova, i nada se da bi uskoro mogao doci do dvocifrenog broja. Argentinac zeli izadji iz krize i tame koja ga je zahvatila. Ranieri ga je odmarao u prosloj utakmici mozda bas kako bi bio svjez danas.

Moramo se osloniti na njega i njegovo iskustvo u ovakvim utakmicama. Jucer na treningu je bio pun samopouzdanja i spreman da pruzi dobru partiju veceras.

Izvor: www.fcinternews.it
One thought on “Hoće li Milito danas konačno zablistati?

 1. Augment

  “Treba zabiti gol i zbog svoje osobne statistike i prekinuti post koji traje vec gotovo 8 mjeseci. Zadnji puta je to bilo protiv Schalkea 02.04. ove godine, Milito je tada zabio za 2-1”

  sve razumijem, ali da na stranici fcinternews.it kazu da milito 8 mjeseci nije zabio bol u ligi prvaka..

  Inter 2 vs 1 Lille OSC

  Played
  November 2, 2011 7:45 PM GMT
  Stadio Giuseppe Meazza — Milano
  Referee:‬ W. Stark‎
  Attendance:‬ 24299‎

  18′ Walter Adrian Samuel
  De Melo 83′
  65′ Diego Alberto Milito

Odgovori