full screen background image

Veliko zanimanje za putovanje na Inter-Lazio, još samo 10 mjesta!!!

Izuzetna prilika za putovanje na Inter-Lazio!!!
Inter Club Fedeli je priredio nevjerojatnu poklon ponudu za putovanje na utakmicu Inter-Lazio, 22.01.2012! Cijena aranžmana od samo 550,00kn!!! Ali to nije sve… uz standardni aranžman (put od Zagreba i ulaznica), u ovu cijenu ulazi i tura obilaska stadiona ukoliko se utakmica igra u 20:45h. Ako se utakmica bude igrala u 15:00h vjerojatno neće biti moguća tura obilaska stadiona (do ove sezone se niti nije moglo ići na dan utakmice) pa ćemo umjesto toga prirediti bogatu tombolu u busu!

Krajnji rok za prijavu svojim povjerenicima je 10.12. Zbog očekivanog velikog zanimanja požurite sa prijavama i ne čekajte zadnji termin jer očekujemo da ćemo bus napuniti puno prije roka zbog izuzetno atraktivne prilike.

Ovakva prilika se ne propušta: veliki protivnik, put, ulaznica i tura obilaska stadiona za čudesnu cijenu – 550,00kn! To može samo Inter Club Fedeli. Vjerni klub cijeni svoje vjerne članove i nudi priliku iz snova!

Za prijave i uplate (samo uplata znači rezervaciju) se javite povjerenicima za regiju u kojoj živite:

ZAGREB, ZAGORJE, MEĐIMURJE:
Hrvoje Kovač: bonzo972@gmail.com
SLAVONIJA, BARANJA, MOSLAVINA, PODRAVINA:
Rade Rajić: rajic@interusrcu.com
ISTRA I RIJEKA:
Biljan Davčev: biljan.davcev@ri.t-com.hr
DALMACIJA I LIKA:
Nikola Raguž: nraguz1979@gmail.com
BOSNA I HERCEGOVINA:
Inas Suljić: inas_suljic@hotmail.com
INOZEMSTVO:
Rade Rajić: rajic@interusrcu.com
3 thoughts on “Veliko zanimanje za putovanje na Inter-Lazio, još samo 10 mjesta!!!

  1. nraguz

    Samo mala zezancija, ali ova raspodjela koordinatora mi je super. Odnosno kako smo si pripojili Bosnu i Hercegovinu. Netko tko ne zna rekao bi da je to jedna od regija Hrvatske, jer na kraju onda imamo “inozemstvo”. 😉

Odgovori