full screen background image

Majstorija Stankovića protiv Schalkea u konkurenciji za najljepši gol godine!

Bivši kapeten nogometne reprezentacije Srbije Dejan Stanković nalazi se među deset kandidata za najljepši gol 2011. godine.

Nogometaš Intera je nominiran za gol u Ligi Prvaka protiv Schalkea, kada je volej udarcem sa oko 50 metara svladao golmana njemačkog tima.

Glasovanje za Ferenc Puškaš nagradu počelo je danas na sitovima FIFA-e (fifa.com) i časopisa France football (francefootball.fr), a trajt aće do 5. prosinca, kada će se izbor suziti na tri kandidata.

Posjetitelji pomenutih sitova ponovo će moći glasovati, a pobjednik nagrade za najljepši gol 2011. godine bit će proglašen na ceremoniji dodjele priznanja za najboljeg igrača, 9. siječnja 2012. u Zirihu.

Pored Stankovića, medju kandidatima su Argentinci Lionel Messi i Lisandro Lopez, Brazilac Neymar, Englez Wayne Rooney, Meksikanci Giovani dos Santos i Julio Gomez, Belgijanac Benjamin de Ceulaer, Šveđanin Zlatan Ibrahimović i Amerikanka Heatherer O’Reilly.

FIFA Puškaš nagrada dodjeljuje se treću godinu uzastopno, u čast kapetena mađarske reprezentacije iz 50-ih godina Ferenca Puškaša.

Na kraju, svi koji žele da glasaju za Stankovićevu majstoriju, to mogu učiniti: http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/index.html

Izvor: Beta

POMOGNIMO SVOJIM GLASOVIMA NAŠEM POČASNOM ČLANU DA POBJEDI!!!

3 thoughts on “Majstorija Stankovića protiv Schalkea u konkurenciji za najljepši gol godine!

Odgovori