full screen background image

Rannocchia: Moramo sutra pobjediti

Noc uoci utakmice sa Cagliarijem, Andrea Rannocchia, koji je zabio svoj prvi i jedini gol protiv njih. To se dogodilo 19.02.2011.

“Taj gol je pripadao Kharji i obrambenom igracu Cagliarija vise nego sto sam ja zabio. Ono na cega se moramo koncentrirati je sutrasnja utakmica, i kako da odigramo najbolje i uzmemo ta tri poena, koji su nam kljucni u ovom trenutku.”

Ako zabije pogodak, Rannocchia ce normalno biti sretan:

“Rijetko se desava da obrambeni igraci zabijaju golove, zbog toga sto to nije nimalo lako. Branici ne sluze za to, ali normalno je da se nadate da ce te nekada i zabiti gol.”

Moj najljepsi gol?

“To je moj prvi gol koji sam zabio u Seriji A, igrao sam za Bari u utakmici protiv Chieva. Naravno taj gol sam zabio glavom na centarsut Kutzova.”

Rannocchia je pricao i o branicima kojima se divi i od kojih je najvise naucio?

“Od mojih sadasnjih suigraca mogu puno nauciti, naravno onih koji imaju puno iskustva. Najvaznije je da se pokusamo vratiti nazad na pravu stazu, ima jos puno utakmica do kraja. Bitno je da smo svi zdravi i da nas sto vise bude na raspolaganju treneru.”

9 utakmica i 33 dana je ostalo do Bozica kakav je plan do tada?

“Plan je da osvojimo sto je moguce vise bodova do tada. Moramo sto prije osigurati drugu fazu Lige prvaka, kako bi se mogli mirno posvetiti utakmicama u Ligi. Sada smo na dnu no momcad poput Inter, ne zasluzuje da bude na poziciji gdje je. Prva pobjeda se mora dogoditi vec sutra, ne smiju nam se dogadjati greske.”

Kako je vase fizicko stanje?

“Dobro sam, nakon dugo vremna konacno sam odigrao dvije utakmice, usao sam u ritam i sada se nadam da cu odigrati sto vise utakmica do kraja 12 mjeseca.”

Izvor: www.inter.it
Odgovori