full screen background image

Inter se punom parom sprema za prijelazni rok

Inter se punom parom priprema za slijedeci prelazni rok, moramo postepeno pojacavati momcad.

U napadu se pojavljuje ime Carlosa Teveza, koji je raskrstio sa Manchester Cityem, Gazzeta dello sport cak javlja da bi Teveza mogao ici i na posudbu u Milan.

Tijekom prijelaznog roka Inter bi u Milano htio dovesti Kucku u sijecnju i Lucasa iz Sao Paula u lipnju.

TEVEZ- Milan je svoje udice poceo zabacivati u Premier ligi, Rossonerri bi prvotno htjeli Didiera Drogbu, ali ako to neuspije htjeli bi dovesti Carlosa Teveza. Argentinac vise ne zeli biti u Cityu niti ga oni zele tamo, on jos ne zeli nista govoriti i pricati o njegovoj situaciji i mogucem transferu. Uprava Milana blokira cinjenicu da bi ga doveli na posudbu, vec ga zele kupiti( 8,000,000 milijuna eura cetiri bi isplatili odmah u sijecnju, a ostala cetiri kasnije.)
S druge strane Inter ga prati od ljeta i zelio bih ga dovesti na posudbu sa pravom odkupa ugovora. Ako se neke stvari ne promjene njegov dolazak u Inter ce biti nemoguc. Ukoliko Milito neode u PSG( samo za pravi iznos) nista se nece od tog transfera moci realizirati.

LUCAS- Isti problema kavi su kod dovodenja Teveza su i kod Brazilca Lucasa. Jucer smo vam pisali o pozivu koji je pristigao u Milano od strane njegovog agenta. Nakon posjeta stadionu Meazza Lucas je ostao zapanjen njegovom ljepotom. Brazilci su i dalje neumorni i ne zele uopce razgovarati o smanjenu iznosa(za sada).
Iznos koji treba platiti je 35 milijuna eura, Piero Ausilio ce nastaviti svoj posao u Brazilu.

KUCKA i VIVIANO- Pocelo se nesto dogadati i u vezi dovodenja Kucke. Slovak bi u Inter vec mogao doci u sijecnju, ostvareni su prvi kontakti izmedju Marca Brance i Stefana Capozucca skauta Genoe.
Ovaj razgovor je cini se rijesio sve probleme oko njegova transfera razgovor izmedju dvije strane ce se nastaviti, tijekom slijedeceg tjedna. Iznos koji bi Inter trebao platiti za njega bio bi 5 milijuna eura. Inter i Genoa ce takoder pricati o Vivianu. Inter zeli odkupiti drugi dio ugovora (koji su im prodali na ljeto).

Izvor: www.fcinternews.it
2 thoughts on “Inter se punom parom sprema za prijelazni rok

Odgovori