full screen background image

Milto na meti PSG-a i Marseillea?

Francuski klubovi bi u buducnosti voljeli vidjeti Milita u njihovoj zemlji.

Spominju se dva imena to je PSG i Marseille, PSG ima dobru vezu za transfer, s obzirom da je njihov aktualni direktor Leonardo prosle godine bio trener Intera. Leonardo je uvijek cijenio i hvalio Milita, no u to vrijeme kad je Leo bio trener Diego je cesto bio povrijeden. S druge strane Didier Deschamps bivsi veznjak Juventusa, i sadasnji trener Marseille, treba napadaca zbog ozlijede napadaca Gignaca.

Militu je Inter u srcu, kao sto je on navijacima. Moguci rastanak bi mogao biti bolan, ali ako dodje prava ponuda biti ce neizbjezan. Moratti je takoder vezan za napadaca koji mu je donjeo toliko zeljenu titulu Lige prvaka, i prodao bi ga jedino za dobru cijenu. Ponuda koja bi mogla zadovoljiti Inter, trebala bi doci od vlasnika PSG-a koji je Seik.

Leonardo zeli pogurati dolazak Milita, dogovor koji bi se vec mogao ostvariti poslije Nove godine.

Mogucnost transfera ne treba odbaciti tako lako, pogotovo ako dolazi od Parizana.

Ovo ljeto smo mogli vidjeti koliko su uporni(Javier Pastore), kada zele nekoga dovesti uciniti ce sve sto je potrebno.

To bi mogla biti velika prilika za sve: Inter bi dobio odredjenu cifru koja bi ih zadovoljila, dok bi Parizani dobili kvalitetnog strijelca. Ovo je dobra prilika i za samog Milita, koji s ovim dealom mogao puno vise igrati.

Tako bi stavio tocku na i svoje izuzetne karijere. Moguca prodaja Il Principea bi oslobodila mjesto novome igracu koji bi dosao u zamjenu za njega.

Izvor: www.fcinternews.it
4 thoughts on “Milto na meti PSG-a i Marseillea?

  1. nerazzurri

    negdje sam procitao da se zanimamo za lisandra lopeza, po meni bi bili ekstra tandem on i pazzo…tevez bi bio ekstra ali se s njim nikad ne zna… ja bi licno volio da ukrademo qualarelu juventusu..

Odgovori