full screen background image

Sneijder se ozlijedio na treningu, šansa za Alvareza

Problemi za Inter se nastavljaju nova ozlijeda u timu, novi problem je Wesley Sneijder koji se ozlijedio tijekom treninga Nizozemske reprezentacije koji je osjetio bol u lijevoj nozi. Samo istezanje ili nesto oko cega se moramo brinuti?

Danas ce se dobiti potvrda kolika je tezina ozlijede. Betr Wan Marwijk lijecnik njihove reprezentacije umjesto da kaze kako ce Sneijder propustiti mec protiv Njemacke je rekao: ” Nadam se da ce moci igrati vidjeti cemo sutra.”

Sneijder mozda nece nastupiti danas u Hamburgu, ali poznavajuci njega on ce uciniti sve kako bi odigrao ovaj prijateljski mec. Nakon jucerasnjeg treninga Sneijder je podigao bijelu zastavicu u znak predaje pred ozlijedom, nakon slabog kondicijskog stanja. Odkad smo se vratili iz Lilla Ranieri ga nikad nije drzao 90 minuta na terenu, s tim je pokazao da je on daleko od pune spreme. Uvijek pokazuje veliku predanost na terenu, ali je uvijek bio limitiran nedostatku fizicke spreme.

Ako danas ne bude igrao, njegova ozlijeda ce se tretirati u Appianu. Ranieri ne bih trebao riskirati sa njegovim uvodenjem protiv Cagliarija bolje bi bilo da se oporavi do utakmice sa Trabzonsporom. Alvarez i Coutinho(koji se oporavio od ozlijede) su spremni da ga zamjene. Argentinac izgleda ima prednost ispred Brazilca koji dugo nije igrao i tek se oporavio od drugog stupnja ozlijede. Bivsi igrac Veleza ima odlicnu priliku i veliku odgovornost, da zamjeni vaznog igraca kao sto je Wes i odvede momcad Intera do tako vazna tri boda. Nakon solidnih igara protiv Juventusa i Lilla, Ricky bi mogao pokazati sta zna od prve minute protiv Islandjana. Alvarez bi trebao eksplodirati protiv Cagliarija i pokazati sta stvarno zna evo mu prilike da se dokaze.

Izvor: www.fcinternews.it
Odgovori