full screen background image

“Solo Inter” otvara vrata 26. studenog

Obećavali su iz Intera već nekoliko godina: “Kada nađemo pravi prostor u Milanu, otvorit ćemo permanentni službeni Interov shop”. Jeli napokon stigao taj trenutak…

Imali smo Winterstore 2010, pa je lani bio INTER u Via Mercatu i oba su zatvorena nakon nekog vremena uz gore navedeno obećanje.

Ove godine službeni butik se zove Solo Inter, otvara 26. studenog u Via Berchet 1, odmah pokraj Duoma. Jeli to napokon mjesto koje neće kroz par mjeseci zatvoriti svoja vrata nigdje nije navedeno, ali uz najavu stoji sljedeće, što svakako budi nadu da ćemo tu godinama moći naći sve što nam treba, a obojeno je u crno-plavo: “Prvi i jedini službeni shop crno-plavog navijača”.
One thought on ““Solo Inter” otvara vrata 26. studenog

  1. nraguz

    Ovo PRVI definitivno budi nadu da će biti trajni shop. Nadalje, blizina Duoma valjda dokazuje da je nađena adekvatna lokacija. Nadam se da je to to, jer kada sam bio u Milanu prije dva tjedan posjetio sam Milan Megastore, također blizu Duoma… Što da vam kažem, doslovno od igle do lokomotive.

    Da sad nešto ne mislite bio sam u Interovoj majici i ništa nisam kupio 🙂

    Oni su se preselili, jer prije dvije godine sam bio u Milanovom shopu i to mislim da je to baš lokacija gdje Solo Inter sada otvara. Ako to jest to, onda je to prostor od 3 kata (jedan u podrumu) i bit će svega!!!! Ni tada ni lipe crveno-crnima nisam ostavio. 😉

Odgovori