full screen background image

J.Cesar, Lucio i Coutinho se vraćaju na teren

Cambiasso, Lucio i Coutinho su se vratili i ponovno treniraju sa grupom. Coutinho je tijekom proteklog tjedna je imao poseban tretman. Brazilac je ozlijeden od 13.10.(zbog istegnuce tetive lijeve noge). Lucio je propustio test utakmicu protiv Chiassa zbog gripe. Danas je bio sastanak na kojemu se razgovaralo o tehnici, taktici i prosloj pripremnoj utakmici, sastanak je trajao 60 minuta.

Individualne vjeze je imao vratar Julio Cesar. Posebne sekcije za oporav imali su : Maicon, Nagatomo, Viviano i Forlan, sa ekipom su trenirala i sestorica igraca iz Primavere: Rodrigo Ortega Alborno, Alfred Joseph Duncan, James Galimberti, Jakub and Lukas Spendlhofer Vojtus.

Igraci koji su ostali sa svojim reprezentacijama su: Motta, Ranocchia, Pazzini, Caldirola, Faraoni, Sneijder, Joel Obi, Muntari i Allvarez (on bi se trebao posljednji vratiti u Milano u cetvrtak).

Sutra je najavljen novi trening koji ce se odrzati ujutro u sportskom centru ” Angelo Moratti” u Appiano Gentileu, to ce biti drugi ovotjedni trening. Dakle slijedi nastavak priprema za subotnju utakmicu protiv Cagliarija koja se igra 18h na Giuseppe Meazzi u Milanu.

Izvor: www.fcinternews.it
One thought on “J.Cesar, Lucio i Coutinho se vraćaju na teren

Odgovori