full screen background image

Ausilio već ponudio 20m.€ za Lucasa, pregovara se i za Saimona

Prema pisanjima online magazina “Diario de Sao Paulo”, pojavljuju se neka nova imena koja bi Inter zelio vidjeti u svojoj momcadi. Prema njihovom pisanju dok se ceka zavrsetak posla sa Juanom, Inter je vec nasao novog igraca po svojoj zelji, to je stoper Gremia koji je rodjen 1991. Njegovo ime je Saimon Pains Tormen, poznatiji kao Saimon. Saimon igra u Brazilskoj U-20 reprezentacij, s kojom je bio prvak Juzne Amerike ove godine. Saimon se rodio u Brazilskom gradu Erechimu, svoje prve nogometne korake je zapoceo u Porto Alegreu, s kojim je i debitirao kao profesionalac 2009 protiv Avaia. Sa Porto Alegreom je cak bio i prvak 2010 godine.
Saimon je rodjen 03.03.1991.Za Gremio je odigrao 19 utakmica jos se nije upisao u strijelce, dok je za Brazilsku reprezentaciju U-20 odigrao 4 utakmice i takoder se nije upisao u strijelce. Visok je 1,83m.

Branca je otisao do Sao Paula kako bi pogledao mec izmedju domaceg Sao Paula i Avai-a, kako bi pratio igraca domace momcadi Lucasa koji je takoder na lsti zelja Intera.

Prema pisanjima Corriere dello sporta, Piero Ausilio se vec sastao sa celnicima Sao Paula i ponudio 20 milijuna eura za Lucasa, no njegova vrijednost se procjenjuje na 35 milijuna eura. Ausilio ce ovih dana pokusati pregovarati sa celnicima Sao Paula kako bi Inter sto bolje prosao i platio sto manje novca za ovoga igraca. Njegov agent Wagner Ribeiro je cak razgovarao sa Massimom Morattijem osobno preko telefona tako da to ovoj vijesti daje dodatnu potvrdu.

Lucas punim imenom Lucas Rodrigues Moura de Silva rodjen je 13.08.1992. u Sao Paulu moze igrati na poziciji krila i ofenzivnog veznog. Lucas je igrac koji je mozda i najjtrazeniji u 2011. U dresu Sao Paula je skupio 62 nastupa i zabio je 15 golova, nalazi se u Brazilskoj A reprezentaciji za koju je nastupio 10 i zabio 1 gol. Visok je 1.72m

Izvor: www.fcinternews.it
3 thoughts on “Ausilio već ponudio 20m.€ za Lucasa, pregovara se i za Saimona

  1. J.Zanetti4

    definitivno nam je potreban jedan brzonogi igrac dobrog driblinga… ali pitanje je da li zaista vredi tih 20 mil koje je navodno Ausilio vec ponudio.

    P.S. Davore, samo nastavi sa ovakvim vestima.

Odgovori