full screen background image

Ausilio i Branca u Brazilu zbog Juana

Inter sada povlaci poteze, vise se nema vremena na gubljenje. Nasa delegacija zajedno sa Milanovim Ariedom Braidom i Juventusovim skautom Fabiom Guildom je doputovala danas u Brazil. Delegacija je sastavljena od Piera Ausilia sportskog direktora Intera i njegovom desnom rukom Marcom Brancom. Nerazzuri vise nemaju vremena za razmisljanje i spremni su uci u pregovore oko transfera za trazenog Brazilca. Juan je odmah u startu odbio Juventus, no Brazilac je dao svoju rijec Interu. Ausilio zeli sve zavrsiti do kraja ovoga tjedna sto se tice Juanovog potpisa i moguceg dolaska u Inter, koji se sada vec cini izvjestan.

Juan Guilherme Nunes Jesus, uglavnom svi ga znaju kao Juana, rodjen je 10.06.1991. u Belo Horizontu, Brazil. Brazilski nogometas koji igra na poziciji lijevog beka trenutno igra za Internacional, visok je 1,85m. Tek prosle godine je prikljucen prvom sastavu Internacionala i ima 25 nastupa u prvome timu, jos uvijek nije bio strijelac. Igra u brazilskoj U-20 reprezentaciji za koju je skupio 23 nastupa.

Tu Interova skaut sluzba nece stati, takodjer ce pratiti Leandra Damiaoa koji igra u Internacionalu. Za njega se takodjer zanima Juventus koji je vec ucinio neke korake u vezi toga.


Izvor: www.fcinternews.it
Odgovori