full screen background image

Od Sportskih novosti do kolumne !!

Jučer, nakon još jednog napornog dana ( a zadnje vrijeme su svi takvi ) ponovo sam otvorio svoj laptop da se uz našu stranicu i forum pokušam malo opustiti, razonoditi i viditi što je novoga u našem Inter svijetu, kad tamo krenula, isčekivana, velika rekonstrukcija stranice. Iskreno nisam znao što nas sve čeka u novom ruhu ( čitaj; što su to Buky i Fanatico skuhali u svom slavonskom loncu ?? ) pa dok to novo čudo ne starta, skoknem malo do omiljenog foruma, a tamo standardna ekipa (sve sami veterani sa po 1000, 2000, 3000 i više postova) pored kojih se osjećam kao početnik, amater, prvašić…nego, pročitam novosti, dodam i ja poneki komentar, iznesem svoja skromna mišljenja i lagano se odjavim (već je 23:45) jer me sutra opet čeka dizanje u 7:00 i još jedan dan pretrpan obavezama. Kao i svaki puta prije spavanja, skinem zadnju rundu mailova, od kojih je opet 10- ak poslovnih, ali i jedan od “capo” Fanatica !?
Pročitavši Fanaticov mail, bio sam i više nego ugodno iznenađen njegovim sadržajem; ponuđeno mi je da pišem kolumnu na novoj, obnovljenoj i jedinstvenoj stranici: interusrcu.com. Ne moram niti reći da sam bio jako ponosan na ukazano povjerenje, ali i da sam objeručke prihvatio ovaj zadatak i da ću se od danas pa nadalje maksimalno truditi napisati nešto što će većini od Vas biti interesantno. U svojim tekstovima ću se truditi biti realan, objektivan i pošten, kao što sam se i do sada trudio na forumu, a od vas očekujem komentare, reakcije ili pak drukčija mišljenja i viđenja teme koju obrađujem.
Za sam početak bi se predstavio svima koji me ne znaju, jer mislim da smo došli do granice kada je red da sve što radimo bude maksimalno transparentno:
Ja sam Antonio, iz Zagreba sam, gdje živim svih svojih 33. godine. Oženjen sam, otac malenog Interiste Paola (3. godine), druga Interistica je na putu (za 15- ak dana) Od kada znam za sebe doslovno živim nogomet, od malih nogu navijam za Dinamo (neka ekipa sa juga ne zamjeri) a za Inter navijam nekih 20- ak godina (niti sam ne znam najtočnije godinu kada je bolest krenula).
Iza sebe imam nekih 15-ak utakmica (od čeka 10-ak na San Siru ) a ostalo su naravno, neizbježna, gostovanja u Udinama. Član sam FC Inter od 2006. godine, …… a sve je krenulo sa duplericom u Sportskim novostima u kojima je bio interview sa gospodinom koji se zove Elvio Baccarini (veliki, ako ne i najveći štovatelj kulta Inter kojega ja znam) sa kojim sam nakon pročitanog članka stupio u kontakt i koji je kriv što sam u svemu ovome do grla, točnije, koji me uključio u sva događanja vezana uz Inter i navijače Intera u Hrvatskoj.
Na jednom od naših zajedničkih putovanja upoznao sam i interistu iz ravnice, Fanatica, koji je kao neki prorok iz starih knjiga, pričao o svojoj želji da pokrene stranicu za navijače Intera u Hrvata. Slušajući ga, mislio sam da bi to bilo nešto, kao kada sa brda baciš malu grudicu i dok ona stigne do podnožja za sobom pokrene cijelu lavinu, ali iskreno, malo sam vjerovao u tu cijelu viziju, jer za takvu stvar treba: vremena, želje, entuzijazma, znanja, sposobnosti…. ali i novaca.
Od tada je prošlo, ako se ne varam, malo manje od dvije godine, Fanaticova vizija je postala stvarnost, a mi smo danas jedna velika obitelj, sa puno članova, sa bezbroj mišljenja i komentara, te se iskreno nadam da ćemo tako dalje i nastaviti !!!

Za prvi puta, da se probije led, to bi bilo sve od mene, a do idućeg puta, kada će na red doći neka ozbiljnija tema, pozdrav svima

Forza Inter

Antonio
10 thoughts on “Od Sportskih novosti do kolumne !!

  1. fanatico

    Da, da… g. Elvio Baccarini (i “Sportske novosti” koje su objavile taj intervju) je zaslužan za mnogo nas koji smo saznali da postoji Inter club u Hrvatskoj i nakon kontakta sa njim smo postali članovi a onda je sve krenulo dalje…Imamo svoju stranicu i gotovo trostruko više članova u Inter clubu Rijeka.
    Nažalost, g. Baccarini nije više u našem Inter clubu ali se ja toplo nadam da će nas i nadalje posjećivati na našoj stranici te aktivno sudjelovati sa svojim komentarima, a isto tako povremeno i nešto šire napisati jer svakako ima puno toga za reći što bi upotpunilo naše znanje o voljenom klubu.
    Bac čekamo te.

Odgovori