full screen background image

Interusrcu.com u “novom ruhu”

Nedugo nakon naše prve godišnjice izvršili smo totalnu rekonstrukciju stranice „Inter u srcu“. Moja prva kolumna je posvećena tom, za nas, velikom danu. Počeli smo sa radom 20.02.2008 sa željom da oformimo veliku „crno-plavu“ obitelj. Dobro došli su svi koji govore našim ili sličnim jezikom. Jedini i osnovni kriterij je da nose FC Inter u srcu i da im u venama teče crno-plava krv. Za nas ne postoje nacionalne niti vjerske granice jer smo mi Internazionale i naša osnovna vjera je interizam.

Drugi cilj nas osnivača je i podrška Inter clubu Rijeka, oficijelnom fan klubu u Hrvatskoj. Poznato je da je FC Inter jedan od rijetkih klubova koji sam vodi brigu o svojim navijačima. U okviru kluba je registriran Inter club koji odobrava registracije i koordinira svim klubovima navijača diljem Italije i Svijeta. Svi nose naziv Inter club i onda još dodatak grada, države ili neke osobe.Zahvaljujući grupi entuzijasta u Rijeci ,na čelu sa još uvijek aktualnim predsjednikom g.Ivom Vidottom, i mi navijači „nerazzurra“ u Hrvatskoj imamo svoj Inter club Rijeka.

Raduje me što naš trud nije bio uzaludan i da ste našu i vašu stranicu „Inter u srcu“ prihvatili svim srcem te da se u međusobnom druženju na stranici i forumu osjećate kao u drugom domu. Nadam se da će i svi novi ljubitelji Intera koji nas pronađu sa istim osjećajima doživjeti radost druženja sa najboljim navijačima najboljeg kluba. Uživajmo skupa na našoj redizajniranoj stranici i učinimo je najboljom kao što je i naš Inter.

Pozdrav svima!
Forza Inter!
22 thoughts on “Interusrcu.com u “novom ruhu”

 1. fanatico

  hvala svima na podršci a radovi su još uvijek u tijeku tako da to nije konačni izgled stranice. Desna strana će dobiti još sadržaja.
  Pozdrav svima i drago mi je da vam je na prvu (i tako nedovršena) legla.
  Forza Inter!

 2. Dexter

  Bravo za Bukyja i za tebe fanatico! Stranica je mrak! Sad izgleda puno ozbiljnije. Naravno, ne mislim da je ona stara bila loša, ali ova sad je “svjetska”.
  Još jednom svaka čast!

 3. Antonio

  Iako zajedno idemo na utakmice, žena još ne “prćka” po forumu. To je mjesto namjenjeno samo za mene. Došlo je do neke greške kod registracije, niti sam ne znam kako ??
  Ja sam sada promjenio malo postavke, pa ćemo vidjeti jesam li uspio, ako ne Buky će da pomaže !!

 4. fanatico

  Konačno i netko iz susjedstva (Vukovar) odakle još nismo imali niti jednog člana, kako na stranici tako i u Inter clubu. Javimi se na pm ako želiš postati član Inter cluba jer čim završi sezona počinje obnavljanje članstva za novu sezonu i upis novih članova. Pozdrav Teodor Tiranin! Forza Inter!

  1. TeodorTiranin

   svakako bih se uclanio, ako moze i pre nove sezone, mada mi je jasno da je sad malo kasno za to, nisam uhodan sto se tice tih clanstava i clanarina i kako sve to fercera, odprilike znam da podatke trebam poslati coveku koji je zaduzen za moju regiju? uglavno pozdrav svim navijacima i nadam se da cemo se sresti na nekom putovanju po Italiji prateci voljeni klub! Forza Inter!

 5. fanatico

  to ti ide prije svake nove sezone. Ja sam za tvoju regiju (tj. našu) povjerenik kluba i što god trebaš pošalji mi mail a do upisa članarina imamo vremena i osobno se negdje naći (ja sam u Vinkovcima) i sve obaviti uz pićence. Pozdrav tebi i gradu heroju. Forza Inter!

Odgovori