full screen background image

Dejan Stanković počasni član IC Fedeli

Na trogodišnjicu našeg Inter Cluba Fedeli, 27.06.2011 smo donijeli odluku o jednoj novoj tituli u klubu – POČASNI ČLAN. Čast da bude prvoizabrani je pripala dugogodišnjem igraču Intera Dejanu Stankoviću. Odlučili smo se za Dekija jer je aktivan igrač Intera sa ovih naših prostora i govori našim jezikom tako da možemo imati dobru komunikaciju te nam može puno pomoći u promociji našeg kluba.
Čekali smo pogodnu priliku za uručenje ovog priznanja i ona se ukazala sutradan nakon utakmice Inter-Juventus. Naša delegacija koju su sačinjavali Antonio Bulić sa sinom, Biljan Davčev sa sinom i Nikola Raguž je danas, 30.10. posjetila Interov camp u Appiano Gentileu gdje ih je dočekao Dejan Stanković i sa zadovoljstvom primio plaketu počasnog člana te uz ugodno druženje imao se priliku upoznati sa radom našeg kluba i obećao svakovrsnu pomoć u kontaktu sa klubom i promociji našeg IC Fedeli.

Velika nam je čast i zadovoljstvo da tako veliki igrač sa dugogodišnjim stažom u našem klubu i zamjenik kapetana momčadi bude naš prvi počasni član.

Dejan Stanković je rođen 11.09.1978 u Beogradu. Igrao je u mladim kategorijama Crvene Zvezde a za prvi tim od 1994-98, za Lazio od 1998-2004. U Inter je došao na ljeto 2004 i evo već osmu sezonu nastupa za naš klub odigravši do danas 308 utakmica postigavši 42 gola. Trenutačno je 23 igrač na rang-listi po nastupima u povijesti Intera. Kapetan je reprezentacije Srbije za koju je odigrao 90 utakmica.

02.11.2011 na službenoj stranici Intera (inter.it) objavljena vijest o susretu naše delagacije IC Fedeli sa Stankovićem i Zanettijem.

http://interclub.inter.it/cgi-bin/public/newsccic.cgi?ID=2818&CAT=3

stankovic_pocasni-clan_3010a1 stankovic_pocasni-clan_3010b stankovic_pocasni-clan_3010 deki-billy1 deki-nikola1 deki1

Tri kratka video zapisa sa susreta:
12 thoughts on “Dejan Stanković počasni član IC Fedeli

  1. J.Zanetti4

    ja mislim da clanovi Inter U Srcu rade bolji marketing nego sto to cini preplaceni sektor za marketing FC Intera 😀

    slazem se sa Saletom da kratko traju klipovi, (verovatno sa namerom).. ali nadam se da cete jos nesto postaviti .. Pozz

Odgovori