full screen background image

Jose Mourinho: Kad pati Inter, patim i ja

Portugalski trener na klupi nogometaša madridskog Reala Jose Mourinho izrazio je suosjećanje sa svojim bivšim klubom Interom koji prolazi teške trenutke na početku nove sezone.

Inter je u novoj sezoni talijanskog prvenstva u šest dosad odigranih utakmica osvojio tek četiri boda i zauzima tek 17. mjesto ljestvice, tik iznad zone ispadanja, a 48-godišnji kontroverzni Portugalac kazao je na press-konferenciji uoči dvoboja Lige prvaka s Lyonom kako i dalje nosi klub sa San Sira u svom srcu.

– Ne sviđa mi se ova serija rezultata. Kada pati Inter, patim i ja. Uvijek stojim iza svojih bivših momčadi, igrača, predsjednika i trenera. Ostajem optimističan. Mogu imati jedan, dva tri ili pet loših rezultata, ali nastavit ću vjerovati da će to preokrenuti već u sljedećoj utakmici – rekao je Mourinho, koji je s “nerazzurrima” u sezoni 2009/10 osvojio trostruku krunu.

Izvor: Totalsport
One thought on “Jose Mourinho: Kad pati Inter, patim i ja

  1. ZAMORANO_1+8

    Dao bih sve da je jos uvijek nas trener…ALI NIJE!!! I tako je sam odlucio kad nam je unistio festu 22.5.2010. sad vodi drugu ekipu i neka o njima brine!!! Ljut sam na cijeli svijet zbog aktualne situacije u klubu, na njega najvise!!!

Odgovori