full screen background image

Cordoba: Povratak je blizu

Cordoba: Povratak je blizu. Poneka minuta nastupa, nada se, moguća je već protiv Catanije…

35-godišnjem Kolumbijcu u travnju su operativnim putem sanirani problemi u koljenu, a iza njega je i dug period oporavka. Posljednji je puta u konkurenciji za nastup bio 13. travnja u susretu Lige prvaka protiv Schalkea.

U povratničkom razgovoru s talijanskim medijima otkrio je kako mu je najteže pao početak aktualne sezone u kojem je s tribine morao gledati posrtaje svojih suigrača.

Međutim, povratak u puni trening znači i skori povratak na teren. “Ne mogu dočekati povratak u akciju i priliku da momčadi pomognem da se izvučemo iz situacije u kojoj se nalazimo.”

Inter se nakon pet odigranih susreta nalazi na 17. poziciji, tek jedno mjesto iznad opasne zone. U 7. kolu sastav Claudija Ranierija putuje na noge Cataniji. Cordoba se nada ulasku u konkurenciju, a zatim i pokojoj povratničkoj minuti.

“Hoću li zaigrati protiv Catanije? Tako nešto zna samo trener, meni ostaje čekati njegovu odluku, ali svakako se nadam da bi me mogao povesti na put.”

Željenu formu gotovo je dostigao. “Još malo i ponovno sam u pravoj formi. Posljednja dva tjedna treniram s ostatkom momčadi i znam da je povratak vrlo blizu.”

Izvor: Sportnet.hr
One thought on “Cordoba: Povratak je blizu

Odgovori