full screen background image

Sneijder: Želim Ligu prvaka s Interom

Nizozemski veznjak koji trenutno brani boje milanskog Intera progovorio je malo o budućnosti, kako reprezentativnoj tako i klupskoj. Želja mu je ponovno otići do kraja u Ligi prvaka s istim klubom, a velike planove ima i s Nizozemskom.

Wesley Sneijder, Nizozemac na privremenom radu u milanskom Interu progovorio je za nizozemski ELF Voetbal o svojim planovima u nastavku karijere. Unatoč nešto lošijem startu s klubom u sezonu Sneijder se ne odriče borbe za trofeje, a velika mu je želja još jednom otići do kraja u Ligi prvaka.

“Kad sam vidio Patricka Kluiverta kako podiže trofej Lige prvaka rekao sam sebi kako ja želim isto to”, riječi su omalenog veznjaka koji je prije dvije sezone prema nekima bio i najbolji igrač svijeta. Te je godine uz trostruku krunu došao do finala Svjetskog prvenstva i zaista je igrao ponajbolji nogomet u karijeri.

“Zahvaljujući Interu uspio sam ostvariti svoju želju. Ostvario sam sve ciljeve na klupskom planu i sad želim nešto osvojiti i s Nizozemskom”, nastavio je Sneijder da bi potom dodao: “No, želim i ponovno osvojiti Ligu prvaka s Interom. Osvajanje trofeja je nešto što vam ne može dosaditi.”

Inače, Sneijder je neko vrijeme bio van pogona zbog ozljede prepona, ali nada se da će biti u mogućnosti zaigrati već sljedećeg vikenda kad Inter igra protiv Catanije. Sigurno je da bi to oraspoložilo njegove suigrače, a pogotovo nedavno pristiglog trenera Claudija Ranierija.

Izvor: Sportnet.hr
One thought on “Sneijder: Želim Ligu prvaka s Interom

Odgovori