full screen background image

Benitez: Moratti je kriv za posrtanje Intera

Bivši trener nogometaša Intera Rafael Benitez rekao je da je predsjednik kluba Massimo Moratti glavni krivac za loše rezultate u prošloj i na početku ove sezone.

Benitez je bio trener Intera u prvom dijelu prošle sezone, a otpušten je nakon što je sa nerozzurrima osvojio titulu svjetskog klupskog prvaka.

“Moratti je napravio mnogo grešaka. Nakon mene, promjenio je još tri trenera. To znači da on povlači loše poteze, čini mi se da takvih situacija ima previše”, rekao je Benitez engleskim medijima.

Benitez se požalio da se milanski klub nije ponio korektno prema njemu.

“Nisu bili korektni, nisu cijenili moje trenersko znanje iako sam im donio talijanski Superkup i svjetsku klupsku titulu. Ni danas mi nije prijatno kad se sjetim kako se ta priča završila”, naveo je on.

Inter je prošle sezone, pod Benitezovim vodstvom, loše počeo prvenstvo Italije, a kada je u prosincu Španjolac izjavio da mu klub nije doveo odogovarajuća pojačanja, dobio je otkaz.

Moratti je tada umjesto Beniteza doveo Brazilca Leonarda, ali su nerazzurri sezonu završili samo sa osvojenim Kupom Italije.

Leonardo je na leto napustio Inter, a zamijenio ga je Gianpiero Gasperini koji je dobio otkaz nakon što je tim u prva četiri kola ove sezone osvojio samo jedan bod.

Gasperinija je nakon toga zamijenio Klaudio Ranieri, ali prvak Europe iz 2010. godine još nije izašao na pobjednički put i zauzima tek 17. mjesto na tablici.

Izvor: Blic
2 thoughts on “Benitez: Moratti je kriv za posrtanje Intera

Odgovori