full screen background image

VIDEO: Inter (0) – Napoli (3)

Iako se činilo da je šok terapija urodila plodom, nakon pobjede Intera u Moskvi, pokazalo se kako je to bio tek kratkotrajan bljesak. Sve slabosti ovogodišnjeg sastava Claudia Ranierija, u potpunosti je razotkrio Walter Mazzarri koji je s Napolijem domaćima nanio jedan od najbolnijih poraza unazad nekoliko godina.

Prvu pravu prigodu kreirali su domaći preko Forlana, ali siguran je bio De Sanctis. Pokušavali domaći u još nekoliko navrata, ali za nešto više nije bilo prisebnosti. Ključan trenutak susreta zbio se u 41. minuti susreta kada Obi dobiva drugi žuti, ali to nije bio kraj nevoljama Intera, jer je sudac taj prekršaj “vidio” unutar kaznenog prostora. Loš pokušaj Hamšika s bijele točke je obranio Cesar, ali na odbijenu loptu je najbolje reagirao Campagnaro i bez puno muke goste doveo u vodstvo.

Nastavak susreta su ponovno bolje otvorili domaći, ali su ponovno i primili zgoditak, nakon što je Mascara dobro uposlio Maggia, koji dobrim udarcem udvostručuje gostujuću prednost.

Za konačnih 3:0 zabio je Hamšik u 75. minuti susreta, nakon loše reakcije Maicona, a do kraja su domaći mogli biti i sretni s “tek” 0:3, jer gosti su ubacili u brzinu niže te mirno dočekali kraj.

Tekst: Sportnet.hr
Video: billyRI


Inter – Napoli 01.10.2011 by interusrcu71
One thought on “VIDEO: Inter (0) – Napoli (3)

Odgovori