full screen background image

Moratti: Nadam se da ga više neću sresti

Predsjednik Intera Massimo Moratti je poslije utakmice Intera i Napolija također odmah reagirao na suđenje Gianluce Rocchija…

Uopće nisam razočaran, jer momčad je igrala zaista odlično. Dapače, baš sam dobio nadu, odnosno mogu reći već i sigurnost da će ovo biti lijepa sezona kako na momčadskom tako i na individualnom planu. Ljut… ljut… razočaran razinom suđenja, jer je bilo tako jadno, tvrdoglavo jadno u smislu da je taj njegov jad trajao 90 minuta. Pa nije imao hrabrost izbaciti Ranierija dok su još bili na terenu i ja vjerujem da uložiti toliko truda samo da biste naišli na jednu ovakvu osobu boli i nanosi štetu klubu. Nadam se da će se nešto poduzeti ili u najmanju ruku da ga nikada više neću sresti, jer to je osoba koja je mene i nas previše oštetila. Danas je bio užasan, baš užasan.

Napoli je bio odličan i naravno nema ništa s ovim što se dogodilo. Oni su igrali svoje i igrali su dobro. Ali ne možemo govoriti da je Napoli zaslužio pobjedu kada je utakmica uništena nečijom gluposti. A mogla je biti jedna od najljepših koju smo gledali na ovom stadionu.

Jesam li susreo Braschija nakon utakmice? Ne, nisam nikoga susreo.
3 thoughts on “Moratti: Nadam se da ga više neću sresti

Odgovori