full screen background image

Snimke sve govore, suđenje je bilo sramotno!

Nakon poraza Intera u jednom od derbija 6. kola Serie A protiv Napolija izjave su dali Joel Obi, Javier Zanetti, Julio Cesar, Esteban Cambiasso, Yuto Nagatomo i Claudio Ranieri…

Obi: Uzeo sam loptu, a igrač Napolija je ostao na nogama. Ne razumijem zašto sam dobio prvi žuti karton. Potom borba rame uz rame i napravio sam prekršaj van šesnaesterca, a sudac je dosudio jedanaesterac. Svejedno se želim ispričati svim navijačima i suigračima. Navijačima se također zahvaljujem na podršci. Mi se sigurno nakon ovog nećemo predati.

Zanetti: Sjajno prvo poluvrijeme protiv sjajne momčadi, ali ostaje žal, jer ako je jedna od ove dvije momčadi zaslužila pobjedu bio je to Inter. No treba ići naprijed, ovo je nogomet. Bilo je previše dvojbenih epizoda, sve protiv nas. Probali smo pitati objašnjenje, ali smo morali stati jer bi nas sve isključio. Hvala navijačima. Po završetku utakmice smo si rekli da ćemo biti prvaci, jer igrali smo odlično.

Cambiasso: Jako mi je žao, jer svi preduvjeti za sjajnu utakmicu su bili tu. No ni najhladnije glave svijeta ne bi podnijele ovo što nam je učinjeno večeras. Snimke sve govore, teško mi je bilo što analizirati, ali ja se ne sjećam niti jedne parade našeg vratara prije jedanaesterca. Pokradeni smo, ali Napoli s tim nema nikakve veze. Šteta, jer utakmica bi bila predivna.

Julio Cesar: Sudac je zaista previše griješio. Ja nikada ne komentiram suđenje, ali ovo moram, jer je bilo sramotno. Prvo nije bio jedanaesterac, a onda je Campagnaro prije udarca bio u prostoru. Moj karton? Bio sam ljut jer sam oštećen ja i moji suigrači. Zaista šteta, jer atmosfera je bila predivna, lijepa utakmica, prekrasno prvo poluvrijeme, ali on je uništio sve to. Prvi karton Obiju je presmiješan. Žao mi je, jer Obi je odličan, jako je sazrio. Neka samo nastavi, jer večeras nije napravio niti jednu pogrešku. Mislim da će Rocchi na putu kući večeras shvatiti da ovo nije bio njegov dan. Hvala navijačima na podršci.

Nagatomo: Žao mi je zbog reakcije kod drugog gola, nismo se sporazumjeli Julio i ja. Napoli je bio dobar, čvrst, ali sudačke odluke utjecale su na ishod ove utakmice. Imamo još puno utakmica i moramo se odmah vratiti pobjedama. Ja sutra idem za Japan, ali čim prođe reprezentacija potpuno se posvećujem Interu.

Ranieri: Sudac je izravno utjecao na ishod ove utakmice. Prvo je poluvrijeme bilo prelijepo, a onda je stigla opomena Obiju kada je čisto oduzeo loptu, a potom je prekršaj van šesnaesterca procijenio kao jedanaesterac. Sudac je uništio prekrasnu utakmicu, to je to. Šteta, jer se to ne bi smjelo događati: momci su radili puno za ovo, a on je pogriješio sve što je mogao pogriješiti. Meni je dao crveni jer sam, kako je rekao, preagresivno protestirao, a samo sam mu rekao kako mislim da je u svemu pogriješio. Ne želim uopće gledati snimke, imam dovoljno iskustva da vidim ima li sudac utakmicu pod kontrolom ili ne. Danas ovaj nije imao i mislim da se suci smiju kritizirati: nepravedno je izbacio mene i Obija. Pogriješio je. Alvarez? Očekivao sam više. Još uvijek igra argentinski nogomet. Kada dobije loptu ide unatrag, dok mi ovdje idemo naprijed. Mora preuzeti odgovornost. Ima kvalitete i to će se popraviti, jer je inteligentan momak. Forlan presramežljiv za naš nogomet? Još ih moram bolje upoznati, vjerovatno je htio dati puno i kvalitetno, ali njegova je kvaliteta neupitna, strašan je igrač. Jedanaesterac? Campagnaro je bio u prostoru prije udarca. Samo kažem da se pravila moraju poštivati ili ih izbrišimo. Nervoza nakon toga? Pa kako nećeš biti nervozan kada ti sudac uništi sav uložen trud. Večeras Rocchi evidentno nije bio u formi. U 20 godina sam se jako malo žalio na suđenje, ali uvijek govorim što mislim i žao mi je što smo izgubili utakmicu ne zbog naše krivnje. Moratti? Susreo sam se njime i ono što smo si rekli neću iznositi ovdje. Nitko ne može biti zadovoljan nakon ovakve utakmice, ali idemo dalje raditi, ovaj rezultat ne možemo vratiti. Možemo uzeti pola sata sjajnog Intera i još se poboljšati. S istim brojem igrača smo stvarno igrali fantastično, a onda je Napoli zaslužio pobjedu. Sada smo nažalost daleko od vrha, ali biti ćemo gore u borbi za naslov, radimo na tome.
5 thoughts on “Snimke sve govore, suđenje je bilo sramotno!

    1. B-O-J-A-N

      A tek ce poslije ovoga da nam se zamjeri jer su ga svi redom napljuvali. Cak je i Morati rekao svasta za njega.
      Ali kakva je bila Cezarova reakcija,mislio sam da ce da ga izbije. Bas ga nikad nisam vidio u slicnom izdanju. 🙂

Odgovori