full screen background image

Gasperini: Kakva šamarčina

Nakon novog poraza Intera u Seriji A kod Novare izjave su dali Javier Zanetti, Gian Piero Gasperini i Massimo Moratti…

Zanetti: Teški trenuci, jer imamo dobre namjere, ali nikako da ih stavimo u praksu. Vidim puno truda na treninzima, ali na utakmicama ne izlazi ništa što bismo mogli i trebali raditi. Moramo samo nastaviti raditi, ostati ujedinjeni. Morati ćemo popričati među nama da bismo promjenili ovaj negativan trend. Ima još puno utakmica i već moramo misliti na subotu kako bismo se pomakli na tablici. Sutra, kada budemo hladne glave lijepo ćemo popričati. Navijači moraju shvatiti da se ovakve situacije događaju, postoje lijepi i manje lijepi ternuci, a mi ih trebamo u svakom od njih.

Gasperini: Užasna utakmica. Mislili smo da ćemo biti bolji, ali nismo. Moramo biti skromniji. Igrači su također mislili da ćemo biti bolji i najviše mi je žao zbog njih. Ova je utakmica ogroman šamar, ali ja moram misliti na svoj posao. Dosad mi je donosio samo zadovoljstva, ali sada me stavio na kušnju i ja ću raditi kako bih izašao iz ove situacije. Postoje objektivne poteškoće. Kada smo igrali oprezno nismo bili loši, ali čim smo igrali napadački loše je. Nisam još razgovarao s predsjednikom, sada mislim na svoj posao. Ono što mogu poručiti predsjedniku i svima: morate zaboraviti prošlost i okrenuti se sadašnjosti. Time ne kažem da se sve od prije poništi, ali da se prebaci u stvarnost posljednjih predstava. Mora se stvoriti kontinuitet bez obzira na taktiku, na trenera.

Moratti: Gasperini nema kontrolu nad momčadi? Čini mi se da ne, ali prvo ću prespavati pa ću odlučiti.
13 thoughts on “Gasperini: Kakva šamarčina

  1. forzainter

   Nije jos sezona zavrsena, ima jos puno do kraja, samo da dovedu pravog coeka! Vidis da je i Milan, koji je po meni daleko najjaci ove sezone, uzeo samo bod do sada, jos ako ne dobiju i Udineze, nismo nista izgubili!!!

 1. dukag8

  Nisam ga pljuvao i govorio sam da mu treba dati sansu pa ga onda pljuvati ako nije za ovaj posao i sada mislim da je definitivno dosao taj momenat!!! Narocito nakon ove izjave! NE MOZES DA NAPADNES NOVARU NEGO TREBA DA BUDES OPREZAN?! IGRAS FORMACIJU OD PRE POLA VEKA?! KAKO OVAJ SASTAV NIJE DOVOLJNO DOBAR?! ZA KOGA NIJE DOBAR, ZA NOVARU, TRABZONSPOR?! NAS JEDAN IGRAC KOSTA KOLIKO TA DVA TIMA ZAJEDNO MAJMUNE!!! MA MARS TAMO ODAKLE SI I DOSAO!!!!!!

 2. J.Zanetti4

  nas problem je sto su igraci mnogo “veci” od trenera… zvezde, osvajaci zlatnih medalja, svetski prvaci…

  ko od trenera moze biti autoritet nad nasim igracima?? ..logicno.. samo onaj koji je osvojio mnogo vise od samih igraca!!!

  sa jedne strane postavite Gasperinija i njegove uspehe, a sa druge strane nase trofejne igrace.. i sve ce biti jasno!!

  Gasperini moze “naredjivati” Obiju, Nagatomu, Zarateu, Alvarezu, Ranocciji.. ali sta je sa Luciom, Cambiasom, Forlanom, Samuelom, Snajderom… To je sasvim druga politika!!

  da li Ranieri moze iskontrolisati ovu ekipu?? ukoliko ne bude prijateljskog odnosa izmedju igraca i trenera kao u slucaju Mourinha i Leonarda onda se i Ranieriju smesi brzi otkaz!!

 3. Sale

  Kakav bre ranieri jestel vi normalni……i je do trenera je i sam morrati je skontao da ovaj nema nikakvu kontrolu nad ekipom…..i prvi put sam vidio u ove 4 utakmice da igraci ne znaju na kojoj poziciji vise igraju…..dok ona protiv milana je dobra bila prvo poluvrijeme a onda smo se povukli i ocekivali da ibra nece zabit….

 4. fanatico

  Kad vidim da je Ranieri favorit, to mi čisto dođe kao da nas netko u klubu zajebava pa ću i ja okrenuti na zajebanciju:

  MATRIXA ZA TRENERA!

  Zašto ne… bar nekog mladog “stručnjaka” i domaći je kadar. Tko neće trčati odmah bi dobio vaspitnu preko njuške.

 5. forzainter

  Kakav bre Ranijeri, ako nam dodje bice nam isto kao i sa ovim! Pa on nije mogao sa Juventusom da udje u 7 najboljih i igra Evropu!!! Nebi los bio Kike-Sancez Flores, mada moj prvi pik Van Gal, a i mozda nebi bilo lose ponovo dati sansu Kuperu! Od ostalih, ko god da dodje nece nam biti puno bolje!!!

 6. felapton

  Ranieri je sa Juventusom bio prve sezone 3., a sljedeće sezone 2., kad su mu dali otkaz pred kraj sezone uslijedio je veliki juventusov pad na 7 mjesto sljedeće dvije sezone

Odgovori